Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy juz nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość
no zerwalas i pewnie dobrzezrobilas i tyle odpuscse to sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem no wiesz 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
tylko wlasnie zastanawia mnie jedno czy dwa tygodnie to krotki czas na tesknote?? bo jak on liczy na to ze ja jeszcze napisze?? bo jak go jeszcze przetrzymam to on w koncu zda sobie sprawe z tego ze ja tego juz nie zrobie po jakim czasie dana osoba moze zdac sobie z tego sprawe nie wiem jak to wytlumaczyc wszystko wydaje mi sie ze teraz on prowadzi ze mna gierke

Gość gość
jakie sposoby?? nie rozumiem tak piszesz nie do rzeczy jezeli chodzi ci o sposoby zwiazane z sexem to droga napewno nie tedy i tego w zyciu nie zrobie bo albo on chce ze mna byc albo nie tylko ze wlasnie on nie powiedzial mi wprost ze nie chce juz ze mna byc powiedzial tylko ze to nie wazne co on czuje ze nie chce sie juz denerwowac tego typu teksty

Gość gość
czym go denerwowałs

Gość gość
oj tu duzo na ten temat mozna by bylo pisac ja doskonale zdaje sobie z tego sprawe