Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w takim wypadku jest możliwa ciąza

Polecane posty

Gość gość

Proszę Was o opinie. Otóz okres skończył mi się 2 stycznia w czwartek, a już od wczoraj czyli od 9 stycznia mam taki śluż jaki mam w dni płodne. Czy możliwe jest to abym po okresie miała tak szybko dni płodne(mam nieregularne cykle) i czy możliwe że mogło dojść do zaplodnienia(kochałam się z facetem 3 dni po kolei, ostatni nasz stosunek był rano we wtorek czyli 7 stycznia)?

Gość gość
jak z finalem w srodku to mozliwa ciaza. ja tez mam taki potok sluzu zaraz po @.

Gość gość
No tak, tak doszedł we mnie. Nie stosujemy zabezpieczenia. Okropnie mnie zdziwł ten sluz i to zaraz po okresie.

Gość gość
jak napisalam ja tez tak mam i tez mam nieregularne @. zrob za 2 tyg test i bedziesz wiedziala.

Gość gość
dzieki za pomoc:)

Gość gość
Bzykacie sie bez gumki, konczy facet w kobiecie a potem wieeeelkie zdziwienie jak mozliwa jest ciąża. Czy wy używacie mózgu?

Gość gość
8 miesiąc staram się o dziecko, stąd moje pytanie. Jeszcze nie miałam tak, aby po okresie wystąpiły u mnie dni płodne. Wiec chciałam się zapytać.

Gość gość
Kochanie poczytaj dokladnie tamten watek pisalam odnosnie cyklu i owulacji. Jesli staracie sie o dzidzie to jak stosunek ostatni byl 7.01 a ten sluz plodny 9.01 to by nalezalo powtorzyc wtrysk nasienia jesli macie taka mozliwosc.

Gość gość
zycze powodzenia. :)

Gość gość
Dziekuję:*