Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przerażają mnie kobiety z kafe

Polecane posty

Gość gość

jak czasem tu zaglądam to aż mi skóra cierpnie... tyle tu chamstwa, zawiści, nietolerancji, wyzwisk... i to od kobiet które już wychowują dzieci albo kiedyś będą... aż strach pomyśleć czego ich nauczą :/ i uważają się za rewelacyjnych ludzi ze świetnymi pogladami :/ a jak brak im argumentów to czepiają się gramatyki :p zero empatii... ale to chyba głównie jakieś młode lale które jeszcze nigdy po d***e od życia nie dostały :P choć tu pewnie mocno się mylę... ale jak pomyslę sobie że np są tu nauczycielki, przedszkolanki to aż się nogi pode mną uginają :p a połowa pewnie drałuje co niedzielę do kościoła jeszcze... istny obłęd :P

Gość pqp
Dokladnie tak,zgadzam sie z Toba.

Gość gość
No tak jest, dowartościowują się wyzywając kogoś innego :) W życiu pewnie muszą trzymać fason, bo nie wypada ale anonimowo można komuś bluzgac i jest ok :)

Gość gość
up up

Gość gość
bo latwiej jest sie dowartosciowac w internecie gdzie sie nie zna ludzi, niz na ulicy gdzie wszyscy znaja. bo np. jakas tu napisze ze wielka pani magister a naprawdę zamiata w sklepie to ludzie od rrazu pojada jej. tu moga udawac lepszych co nie zawsze jest prawda

Gość gość
Mnie rozwala jak tu niektorzy wypisuja ile to nie maja kasy i zastanawiaja sie jak mozna zyc za nieduze pieniadze. Jak ktos ma rzeczywisice duzo kasy to o tym nie mowi bo i po co?

Gość gość
chyba trzeba zrobic reklame kafe Masz zly humor? Szef uznal Cie za nieudacznika? A moze maz znowu usiadl przed telewizorem i oglada mecz? Nie ma co rozpaczac! Wbij na kafe i popraw sobie humor! Pelno atrakcyjnych tematow, gdzie kazdy wyzywa sie od najgorszych! Promocja! wbijajac dzis nie musisz sie rejestrowac by powyzywac ludzi! Usiadz wygodnie przed komputerem i wyzyj sie na innych. Bo czemu TY masz byc gorsza?

Gość gość
to powiem wam że faceci chyba lepsi :P bo gdyby facet napisał że żona straciła dziecko w 18 tyg, w odp pewnie dostałby ''przykro mi stary, nie łam się'', a kobieta odpisze, oczywiście są tu wyjątki kulturalne i empatyczne, '' co za debilka, to tylko płód''...

Gość gość
hahaha :p dobre :P jest Ci źle??? wbijaj na kafe :P skutek uboczny??? może się zdarzyć że w gnojeniu nie jesteś najlepsza i będą tacy co zgnoją cię bardziej niż ty ich :P

Gość gość
no co? sa tematy gdzie mendy nie wbijaja ale to CUD!! teraz tylko to ladnie wyreżyserowac***puscic w tv; D a moze tworcy dlaczeho ja i innych przegladaja te forum?; D

Gość gość
dobra ide palic w piecu to moze wymysle jakas inna reklame bo ta tak na szybko miedzy kopniakami synka w brzuchu;)

Gość gość
będę sfrustrowaną kafeterianką, która nie ma nic do powiedzenia i poprawia błędy: TO forum, TO dziecko, TO jajko, nie 'te'. hłe hłe!

Gość gość
i po ilości wpisów tutaj widać ile tu normalnych babek :P gdyby porównać ten z topikiem o karmieniu piersią w przychodni i liczby wpisów to w tym czasie pewnie byłaby już ze 3 strona ''fuj...'' i ''ble'' :P

Gość gość
a kto powiedział ze chce wychowac dziecko na empatycznego człowieka,tak go wychowam aby myslał tylko o sobie i miał w d***e cała reszte

Gość gość
zaczęłam pisać na tym forum ponad 8 lat temu gdy byłam w ciąży. Poczytajcie sobie te starsze wątki! owszem zdarzały się i chamskie i niemiłe odzywki ale to była rzadkość. A teraz? Na dokładnie KAŻDYM temacie się babki wyzywają. Mam czarny, teraz niebieski stały nick. Ale już go nie używam, piszę od czasu do czasu na pomarańczowo, bo autentycznie mi wstyd, jak czytam rynsztokowe wypowiedzi. Co do błędów ortograficznych, też mnie rażą, ale mniej niż chamstwo i buractwo. Wole gadać z kimś niedouczonym albo mało inteligentnym niż ze świnią;/ W domu też używacie takiego słownictwa? Do dzieci też się tak zwracacie?

Gość gość
o proszę :) już mamy jedną kulturalną osobę :D witamy serdecznie :d w sumie pierwszy raz spotkałam się z tym żeby matka chciała wychować dziecko na chama :P może to jakiś nowy trend...

Gość gość
gość z 12:48 masz racje, jak bedziesz stara i niedołężna albo nawet leżaca to niech cie twoje wychowane dziecko bez empatii zostawi cały dzien albo i tydzien lezaca bez jedzenia, picia i w odchodach bo przecież ma myslec tylko o sobie a reszte miec w zadku.:)

Gość gość
Ale ja nie urodziłam po to dziecka aby sie mną zajmowało na stare lata,co to nowa lokata zamiast emerytury to jest dopiero chore,ma mieć szacunek jedynie do pieniędzy,dążyć do celu za wszelką cene,nie patrząc na innych i myśleć tylko o sobie, wrazliwi,empatyczni ludzie nigdy to niczego nie dochodzą i potem skomla na kafe "jak wyżyć za 1200 zL"

Gość gość
wrażliwi i empatyczni ludzie idą do nieba :P phi... wolę być empatyczna i mieć 1200 niż być burakiem i obracać się między takimi burakami jak ty :p

Gość gość
no i w piecu sie ladnie hajczy.hmmm...Uwaga! Dla stalych gosci istnieje mozliwosc wygrania w konkursie"TEMATY TYGODNIA", moga w nim brac udzial tematy ogolne gdzie nie wiadomo o co chodzi bo kazdy woli powyzywac siebie niz pogadac o pogodzie bajkopisarstwo"mam 50k miesiecznie a ledwo starcza mi na mieso ze szczura za 2 stowy!" jak wychowywac dzieci a teraz! kupcie bilet na walke tygodnia na ktora wszyscy czekamy, kto wygra? Czy mamuski karmiace dzieci tym co maja najlepsze z natury, czy moze te ktore podaja swoim pociecha mm wiedzac ze zawiera inne wartosci niz to co dziecko dostanie prosto z piersi. Przekonajcie sie sami

Gość gość
aaa... i jeszcze jedno... pamiętaj że twoje dziecko może trafić na kogoś bardziej bezwzględnego niż ono samo i ten ktoś może mu zniszczyć życie, więc nie żałuj go, tylko powiedz, że takie jest życie i mógł starać się bardziej albo że jest nieudacznikiem skoro poległ, no chyba że jesteś hipokrytką :)

Gość gość
sorki za wiele bledow w tym gramatycznych, ale nie wyrabiam sama za swoimi myslami a jak bede myslec jak to ulozyc poprawnie to predzej odechce mi sie.

Gość gość
a w ogóle to co faceci widzą w takich babach...??? dla mnie bycie kobietą do czegoś obliguje i nie mówię tu o macierzyństwie ale o całokształcie, o tym jak wygląda, mówi, jak odnosi się do innych... i myślę że pani Kwaśniewska jest wrażliwa i mimo to coś sobą reprezentuje :P a księżna Diana??? wrażliwa i empatyczna i nikt jej nie miał za nieudacznika, a kochają ją miliony :)