Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka wydzwania od 9 rano

Polecane posty

Gość gość

... a ja postanowiłam przestac dać się kontrolować i nie odbieram, 2 h temu napisalam tylko smsa 'wszystko w porządku' ale ona nie przestaje dzwonic, nawet na pocztę się nagrywa.. więc napisałam kolejnego smsa, ale to nic nie daje. Czy to jest do cholery normalne? do moich braci nie dzwoni. Mam 22 lata i nigdy nie sprawiałam żadnych problemów, normalnie się zachowuję, nie włoczę się z ćpunami. A mamusi muszę konferować, gdzie co i jak, nieraz jak jadę na studia to dzwoni do mnie z 10 razy jak jadę tramwajem. Generalnie to jest mój plan, żeby przestała mnie tak kontrolować, ostatnio wieczorem pyta o której wstaję i jej odpowiadam grzecznie 'nie będzie mój czas wstania kolidował z 'grafikiem' reszty, więc nie muszę mówić' i tylko po tym zdaniu zaczęła tak bluzgać, tak mnie wyzywać przez 10 min, że musiałam użyć nauszników.. A brat łazi na piwo po pracy i nawet nie napisze że gdzieś idzie i ona nic. Tak samo drugi, gdzieś se jedzie, nie odbierze telefonu to nie ma sprawy. Doskonale wiem że dziś wydrze się i zwyzywa mnie od dziwek, debilek jak przyjdzie. Skopałam sobie połowę piątku, ale cóż..

Gość gość
moja mama robi podobnie, a ja mam 24 lata...naszym mamom przydalby sie psycholog, ale one uwazaja,ze sa troskliwe i to nic zlego :O

Gość gość
a dzwoniła dokładnie.... 47 razy :O. A jest w pracy, dałaby sobie święty spokój. jaka to troskliwość.. to potrzeba kontroli i władzy nad kimś. To już nie jest normalne.

Gość gość
miazga ona swojego zycia nie ma

A mieszkasz z matka czy oddzielnie? Ja mam tak samo. Kiedyś nieodebranie telefonu to awantura. Jak ja nie zdarzyłam odebrać to zaraz do męża dzwonili co sie dzieje. Masakra.

Gość gość
A mieszkasz z matką?

Gość gość
mieszkam z nia

Gość gość
Wyłączaj telefon

Gość gość
musze sie kontaktować z innymi ludźmi, znajomymi nie przesadzajmy

Wyprowadź się. Skoro mieszkasz z matką to nie dziw się że cię kontroluje. Gdy będziesz mieszkać oddzielnie to nie będzie miala nad tobą kontroli. A w miedzy czasie nie odbieraj telefonu, pisz smsy "nie mogę rozmawiać", "wszystko w porządku", etc. 47 polaczeń? Masakra!

Gość gość
ZNOWU. Wyszla z pracy i teraz dzwonila w ciagu 3 minut 8 razy.

Gość gość
Gdybym miała w domu tak głupią 22 latkę jak ty autorko też bym wydzwaniała ...( sprawdzić czy mi debil domu nie wykopcił ...) Czekaj jak ci braknie kasy też będziesz tak wydzwaniać...

Gość gość
Kiedys bylo tak samo parokrotnie. Ależ nic się nie stało, ona po prostu jest uzależniona od kontroli...

Gość gość
10.01.14 Idiotko, dlaczego od razu głupia? po czym to oceniasz? no tak, kolejna typu - rodzice-są-święci-niech-z-nami-robią-co-chcą-a-my-klękajmy-bo-bozia-kazała. Nikt nie ma prawa mnie traktowac jakbym była w areszcie domowym. wie że żyję i to wystarczy, może dziś nie mam ochoty z nią gadać i chcę spokoju? nie mam prawa?

Gość gość
Kasę mam swoją. Nie biorę od niej ani grosza na moje zwierzaki czy ciuchy

Gość gość
ojej ja to bym z tym nie wytrzymala no nie no sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet czy matla 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
coś ci się dzieje?

Gość gość
hahahah