Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca sie

Jak byście zareagowali na takie słowa brata

Polecane posty

Gość zastanawiająca sie

Zastanawiam się jak byście zareagowali na takie słowa swojego brata jakie ja usłyszałam? Mianowicie. Podczas kutni o całkiem inną sprawę, brat w momencie kiedy już chyba tracił argumenty powiedział mi takie zdanie: " Powinnaś mnie szanować i słuchać, bo jestem starszy i gdyby nie ja zgniła byś pod mostem". Dodam że to bzdura, bo mimo iż wychowywała nas sama mama to pomagali nam dziadkowie i zawsze dobrze sie nami opiekowali i łożyli na nas. A brat nawet więcej im zawdzięcza bo był ich pupilkiem. Zapewne chodziło mu o to że się musiał mną zajmować czasami jako starszy brat. Ja ma 30 on 40 lat. Mnie wcięło w podłogę i odpowiedziałam, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć i niech wyjdzie z mojego domu. Adekwatnie do sytuacji czy za ostro?

Gość gość
podczas "kutni" ? a co to takiego??

Dobrze powiedziałaś ale ja bym go jeszcze wyśmiała. Jako smark się zajął czasem siostrą smarkulą i niby masz go po stopach całować, bo mu zawdzięczasz, że nie jesteś pod mostem? hahahaha ale koleś. Nie warto się kłócić z takimi ludźmi.

Gość gość
Mój brat nigdy nie powiedział mi niczego co by mnie obraziło :) kiedyś pamiętam jak się upił to zaczął mi mówić jaką jestem fajną siostrą, a on był taki do niczego, bo mnie bił jak byłam mała, a ja nie pamiętam i że mi dokuczał hehe i prawie płakał przy tym, miał łzy w oczach kochany heh ja mu mówiłam, no co Ty gadasz chłopie fajny brat z Ciebie itp. a ten wcale nie, jestem beznadziejnym bratem itp. heh to była jednorazowa sytuacja, ale do tej pory mam to w pamięci heh

Gość gość
Z tego jak piszesz, analfabetko, to brat ma racje, bez niego zginelabys po mostem... Ludzie, czy w PL juz tak drastycznie spadl poziom edukacji, ze w swoim wlasnym jezyku pisac nie potraficie?...

Gość gość
a mój brat mnie miał zawsze w d....

Gość zastanawiająca sie
No ja byłam zszokowana! Potem juz na spokojnie to aż śmiać mi się chciało z jego głupoty. Do niczego nie doszedł, wszystko co ma to ma dzięki pomocy dziadków i nawet na rozwód mu kase dawali a On z takim tekstem wyjeżdża. W tym rzecz że juz się nie kłócę z nim bo nie rozmawiamy ze sobą wcale.

Gość zastanawiająca sie
10.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Masz szczęście. Ile ja bym oddała za takiego brata i siostrę:( xxxx Z tego jak piszesz, analfabetko, to brat ma racje, bez niego zginelabys po mostem... Ludzie, czy w PL juz tak drastycznie spadl poziom edukacji, ze w swoim wlasnym jezyku pisac nie potraficie?... xxxxx Skoro tak Cię to zbulwersowało to przepraszam za pomyłkę. Ale skoro tak Cię bulwersują błędy w języku pisanym to popatrz na swoją wypowiedź. l / ł , e/ę, s/ś itd to też błędy. Ale nie prosiłam o analizę gramatyczną tylko o odpowiedź na pytanie;)

Gość mikaja5
Hehe ale obraza mój brat to dopiero potrafi mnie obrazić,tak że psychicznie bardziej zaboli niż katowanie...nie wiem czym się przejmujesz takie słowa w nerwach każdy może bezwiednie rzucić a potem tego żałować!

Gość zastanawiająca sie
Mikaja tyle że to juz nie pierwsze jego obraźliwe słowa....a raczej zachowanie w stosunku do mnie. I wiesz w tym rzecz że On nie żałuje...Wiem to bo jeżeli się żałuje to się człowiek próbuje zmienić a tu nic...:(