Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie przyszykowac na wizyte ksiedza pyt

Polecane posty

Gość gość

dzis mam ksiedza po koledzie. Co mam przyszykowac? swieczki i krzyz tylko czy cos jeszcze??

Gość gość
kropidlo i woda swiecona jak nie masz swieconej to z kranu i uprzedz ksiedza to wczesniej poswieci

Gość gość
Wchodzisz na neta i sprawdzasz repertuar kin i teatrów, potem robisz się na bóstwo, zamykasz dokładnie drzwi i udajesz na z góry upatrzony film lub spektakl, potem kolecyjka w knajpie, wracasz, seksik, zmywasz makijaż, siusiu, paciorek i spać. Tyle.

Gość gość
ładny obrus, krzyż, świeca i koperta z kwotą jaką możesz dać na potrzeby kościoła

Gość gość
kropidlo tez?? ja niemam kropidla

Gość gość
ładny obrus świece(białe) krzyż,woda święcona kropidło(jeśli nie masz wody czy kropidła ksiądz nosi ze sobą swoje kropidełko z wodą) jeśli masz dzieci może poprosić o ich zeszyt z religii(zrobi wpis z datą) ot i tyle.A no i koperta jeśli coś dajesz.

Gość a u mnie byl przed chwila
fajny facet zapytal jak sie nam mieszka dal corce 5 obrazkow dwie garscie cukierkow nawet czy do kosciola chodzimy nie pytal lubie go bo nie marudzi 50zl mu dalam ofiary malo ale wiecej w domu nie mialam

Gość gość
Jak są dziec**płci męskiej - podmyć im tyłki. W innym przypadku przygotowania zbyteczne

Gość gość
do gość z 14;00 takie głupie gadanie,nienawidzę tego w ludziach,generalizowanie wszystkich do jednego worka,więc ty gościu jesteś złodziejem(ką) i pijakiem(pijaczką ) bo taką opinię mają obywatele naszego kraju poza jego granicami.

Gość gość
dzieki za info