Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninkka

Feel Maestro dobre akcesoria kuchenne

Polecane posty

Gość Ninkka

Witam serdecznie. Czy któraś Pani spotkała się z produktami firmy Feel-Maestro? Ja jestem wniebowzięta tym co można zakupić na ich stronie internetowej. Najbardziej podobają mi się produkty, na których są namalowane kwiaty. Coś pięknego, a jak ozdabiają kuchnię. Polecam.

Produkty nie tylko są śliczne ale i wysokiej jakości. Ja polecam zamówienia na www.maestro-online.pl szybka i rzetelna obsługa, asortyment jest szeroki więc jak macie kuchnie w nowoczesnym stylu też znajdziecie coś dla siebie.

Gość DzikaZu
Jestem zadowolona z tej firmy. Zamówiłam tam zestaw garnków - nie dość, że ładnie się prezentują to jeszcze łatwo się zmywają. I przesyłka doszła ekspresowo.

Gość gość
Nie znam tej firmy. A gdzie jeszcze można kupić fajne akcesoria do kuchni?

Gość ayris
Ja też jeszcze nigdy nie słyszałam o tej firmie, ale sprawdzę w wolnej chwili ich ofertę. Niedługo przeprowadzam się do nowego eM i mam zamiar wyposażyć na nowo kuchnię. Kupiłam już kilka pierdółek w ikei a teraz czaję się na akcesoria z http://www.dekoracje.brw.com.pl/kuchnia/akcesoria-kuchenne/ Chciałabym aby wszystko było w kolorze srebrnym.