Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Clemastinum

Polecane posty

Gość gość

Czy to takie dziwne, że nie mam tego w domu? Jak dałam receptę pani w aptece to zrobiła wielkie oczy i mega zdziwiona, że ja tego w domu nie mam, a to jest jakiś obowiązek aby to w domu mieć? Roczniak do tej pory nie potrzebował...

Gość gość
ja też tego nie mam ,bo na cholerę mi to a mam dwoje dzieci 10 i 3 lata i kiedyś wyczytałam że mamy dają to swoim dzieciom na zwykły katar bo ponoć rozrzedza go ale ja tam pierdziele .

Gość gość
my dzisiaj byliśmy właśnie u lekarza, ma coś w oskrzelach, i lekarz przepisała m.in. to, najpierw ona zapytała, bo wiadomo po co ma przepisywać jak mam, ale ta w aptece mnie rozwaliła, poczułam się jak wyrodna matka, a to młoda kobieta była ok. 30 lat

Gość gość
Ja mam 7l dziecko i w zyciu nie używałam.

Gość gość
ja sama też bym nigdy nie podała, ale lekarz zalecił, a ma też straszny kaszel i to w nocy... ale żeby taka reakcja? jakbym powiedziała co najmniej że mam ubikacje na dworze :] i piorę w rzece :D

Gość a u mnie byl przed chwila
dziwne ze mialabys miec w domu u mnie w lubelskim na recepte jest ale faktycznie bardzo dobry lek obecnie podaje mojemu dziecku bo chore warto go podac w poczatkowej fazie choroby bo wychamowuje ja przynajmniej u mojego 6 letniego dziecka