Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest

Polecane posty

Gość gość

rodzice dorosłych już dzieci rozwiedli się czy dzieci maja prawo ingerować w dalsze życie prywatne rodziców komentować i wydawac opinie na temat czy tato / mama mogą się spotykać z kims nowym, żądac zerwania znajomości ? jakie jest wasze zdanie na ten temat ?

Gość gość
To dla dzieci, nawet dorosłych trudny temat, ale rodzice maja prawo ułozyc sobie zycie po swojemu z kims innym. Dzieci czy chcą czy nie musza się z tym pogodzić i to zaakceptować. Żadanie od rodziców określonego , nam odpowiadającego zachowania jest oznaka braku dojrzałości , rodzice to nie niewolnicy własnych dzieci.

Gość gość
No chyba sobie robisz jaja...ingerować....Oczywiście masz prawo do buntu ( możesz się obrażać ,dąsać ,wściekać itp.) ale nic ci do tego ,że starsi postanowili zacząć życie na nowo ...Z czasem zrozumiesz,że to była dobra decyzja.

Gość gość
można ingerować ALE tylko wtedy gdy druga połówka robi sobie jaja z twojego rodzica np. ma kogoś na boku lub jest z twoim rodzicem dla pieniędzy. jeśli jednak ktoś naprawdę kocha twoją mamę lub twojego tatę to ciesz się z nimi

Gość gość
mój ojciec znalazł sobie nowa babe 8 miesięcy po rozwodzie, od razu mu powiedziałam, ze absolutnie się na to nie zgadzam, bo to za wcześnie na takie coś, zrobiłam awanture i powiedziałam mu, że ma się jej pozbyc

Gość to licz sie z tym
ze tatuś tez będzie ci wybierał faceta, jak mu się nie spodoba to zrobi ci awanture i kaze się go pozbyć ;)

Gość gość
Kochana nic nie zrobisz...Znalazł to znalazł ...życz mu szczęścia z nową -jak Jesteś na niego wściekła to ogranicz kontakty itp. ale nie wtrącaj się do niego ...Wspieraj mamę ,nie przekazuj jej nowinek z życia ojca ...Trudno -było minęło ...

Gość gość
nie pojmuje tego, byli razem 27 lat fakt, ze przez ostatnie lata nie było miedzy nimi za dobrze, mama kogos poznała i miedzy innymi to był powód do rozwodu tata był tak mi się wydawało tym, który nie chciał żeby tak się to skończyło, a teraz po tak krótkim czasie spotyka się z jakas inna kobietą mamie z ty facetem nie wyszło i jest sama, wiec gdyby nie ta nowa to może by się pogodzili

Gość gość
na siłe niczego nie skleisz skoro podjeli oboje taka decyzje to powinnas się z tym pogodzić i nie przeszkadzać im w układaniu sobie zycie z kims innym raczej swoim zyciem się zajmij