Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Corrado666

Co mnie może obchodzić wnętrze i inteligencja jakiegoś paszteta

Polecane posty

Gość Corrado666

jeśli chcę kobiety do związku ? pasztet może zostać moją przyjaciółką a moja kobieta to musi być perełka aby faceci zazdrościli !

Gość gość
Czyli nie ejstes zdolny do uczuc wyzszych?:)

Gość gość
fa/ceci to ku/rwy. ja chce mieć przystojnego i inteligentnego mężczyzne nie jakiegos tę/pego paszteta! żeby koleżanki zazdrościły

Gość lksjdgldkjfgdafgfgfgf
wszystkim pasztetom sie wydaje, ze sa ynteligentne:D:D z reszta chyba 99proc populacji sie tak wydaje:D:D a tak na prawde to wszystcy sa podobni, a geniuszow to tak z 0,5proc spoleczenstwa:D:D

Gość gość
zgadza się co się będziesz zadowalał byle czym...

Gość Corrado666
uczucia wyższe mam do zwierząt !

Gość gość
Czyli kobieta w zwiazku bedzie dla Ciebie rzecza:)? A masz jakies zwierze?

Gość gość
a od kiedy to passtet w pusce jest inteligenty

Gość Corrado666
dlaczego zaraz rzeczą ? też musi być na poziomie ale musi też być piękna. to jest pierwsza rzecz na jaką zwracam uwagę na ulicy.rozmowa pojawia się dopiero później (albo i nie ). o czym mam gadać z pasztetem skoro pasztet mnie nie interesuje ani nie pociąga fizycznie ???

Gość gość
autor sam jest pasztetem takim podłym ze nawet brzydka go nie chce, musi płacić za seks, ale nie ma czym bo pewnie albo siedzi na kasie w biedrze albo rodzice dają mu 300 zł na mies na sudiach z koziej du/py

Gość gość
czesto takie piekne perelki potrafia zranic w najmniej oczekiwanym momencie,lubia tez doprawiac rogi piekne poroze.... a juz na pewno mtakie ktore wiedza ze sa atrakcyjne dla innych to masz jak wbanku

Gość gość
koledzy (?) będą mieli uciechę z takiej perełki!!!

Gość marlcia
o q***a to co nie ma pieknych kobiet na świecie

Gość Corrado666
dlaczego niektórym zawistnym prostakom wydaje się że jak piękna to automatycznie głupia ???

Gość gość
Rzecza. Ma byc atrybutem tak jak samochod, zegarek. Nigdy nie bedziesz mial szczesliwego zwiazku jesli nie zmienisz podejscia. Bedziesz bawil sie w zwiazek bez bliskosci.

Gość gość
Jego życie, jego sprawa. Byle nie obrażał ludzi. Czyli przykładowo nie wyzywał dziewczyn, które mu się nie podobają.

Gość gość
Sama idea jest w porządku, tylko zapis nie ten.Wygląd jest ważny, ale nazywanie mniej urodziwych "pasztetem"- to brak klasy.

Gość Corrado666
acha czyli jestem skazany na paszteta bo tylko z nim będę szczęśliwy !!!hahahahahha

Gość gość
No właśnie. Po co wyzywać nieatrakcyjnych? I tak mają przerąbane. Chcecie ich dobić, o to wam chodzi?

Gość gość
dla ładnej i inteligentnej raczej autor nie będzie żadną opcją, bo sam jest pasztetem i idiotą

Gość Corrado666
acha czyli jestem skazany na paszteta bo tylko z nim będę szczęśliwy !!!hahahahahha

Gość gość
Corrado66 Nie, to normalne, że szukasz kogoś atrakcyjnego, tylko nie obrażaj innych, zresztą o gustach się nie dyskutuje.

Gość Corrado666
jestem przystojnym facetem i mam powodzenie u kobiet. gdyby tak nie było to chyba bym tego wszystkiego nie pisał co ? jako pasztet miałbym szanse tylko u paszteciary !

Gość Corrado666
kogo niby obrażam??? przecież was nie widzę. ;)) paszteciary zakompleksione atakują ;)))

Gość gość
W porządku, ale po co to tak publicznie obwieszczać i dołować osoby, które uważają się za nieatrakcyjne? Co wam przeszkadzają takie osoby? Mają się zutylizować czy co?

Gość gość
Ale Ty nie chcesz bliskosci tylko ozdoby. :)

Gość gość
"Jego życie, jego sprawa. Byle nie obrażał ludzi. Czyli przykładowo nie wyzywał dziewczyn, które mu się nie podobają." * * * * * A kobiety to mogą sobie na tym forum całymi dniami obrażać mężczyzn którzy im się nie podobają (vide topiki o brzydkich, ubogich, spolegliwych bądź nieaktywnych seksualnie facetach, gdzie ilość wylewanej przez kobiety żółci i sączonego przez nie jadu nienawiśc**przekracza jakiekolwiek zdroworozsądkowe granice)?

Gość gość
A kobiety to mogą sobie na tym forum całymi dniami obrażać mężczyzn którzy im się nie podobają (vide topiki o brzydkich, ubogich, spolegliwych bądź nieaktywnych seksualnie facetach, gdzie ilość wylewanej przez kobiety żółci i sączonego przez nie jadu nienawiśc**przekracza jakiekolwiek zdroworozsądkowe granice)? Coz za naiwnosc myslenia. Nie, kobiety tez nie moga. :) Tu jest mowa o tym konkretnym czlowieku. A Ty jestes malym dzieckiem, ze tak sie zbulwersowales? Jakis podzial na droczenie sie? Kobiety vs. mezczyzni:)?

Gość gość
laska musi być mądra bo nie chcę rżnąć głupa

Gość gość
"W porządku, ale po co to tak publicznie obwieszczać i dołować osoby, które uważają się za nieatrakcyjne? Co wam przeszkadzają takie osoby? Mają się zutylizować czy co?" * * * * * To pytanie powinno być skierowane do was, kafeterianek, ponieważ to właśnie wy zakładacie topiki w stylu, że prawiczków powinno się potrącać samochodem a niskich facetów zamykać w piwnicach bądź nawet usypiać.