Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Corrado666

Co mnie może obchodzić wnętrze i inteligencja jakiegoś paszteta

Polecane posty

Gość gość
666 to numer Szatana

Gość gość
to skoro jesteś taki przystojny (mam nadzieje ze nie tylko w swoim mniemaniu) i lecą na ciebie laski, to po chooja swoje wynurzenia tu obwieszczasz? idz sie ru/chac z laskami, a nie ludzion doope zawracasz durnymi topicami.

Gość Corrado666
a co ? w mózg ją będziesz jeb=ał ?;)))

Gość gość
666 to numer Szatana

Gość gość
Wrzućcie na luz.Niech sobie ma tę miss, niech "pluje" na nieatrakcyjne osoby,każdy ma jakieś grzeszki, a tu najwyraźniej same "świętości" stacjonują.

Gość gość
"Coz za naiwnosc myslenia. Nie, kobiety tez nie moga. usmiech.gif Tu jest mowa o tym konkretnym czlowieku. A Ty jestes malym dzieckiem, ze tak sie zbulwersowales? Jakis podzial na droczenie sie? Kobiety vs. mezczyzniusmiech.gif ?" * * * * * Ja się bulwersuję? Przecież to wy całymi godzinami prowadzicie zajadłe "dyskusje" o tym, co należy robić z facetami zarabiającymi poniżej iluś tam na miesiąc (a konkretnie to jak powinno się ich "karać" za ich ubóstwo).

Gość gość
autorze a jak zwierze jest chore, stare i kalekie to ci to przeszkadza?

Gość gość
No i znow piszesz: "przeciez to Wy". Masz lęk przed kobietami:P? Wyjdz z kafaterii, wyjdz na spacer. Tu wiekszosc ludzi sobie jaja wyglada. Zycie wyglada na szczescie inaczej. :)

Gość gość
Przepraszam bardzo, ale ja nie odpowiadam za niekulturalne babiszony, które zakładają topiki z których zieje nienawiścią do słabszych, ubogich, mniej atrakcyjnych mężczyzn.

Gość Corrado666
w sumie nawet takiego paszteta mógłbym puknąć . nie rozumiem tego całego oburzenia w tym temacie . po prostu taka jest smutna prawda . szkoda, ze niedługo bedą mnie kastrować brzydcy lekarze to potem już nawet paszteta nie przejadę !

Gość gość
"No i znow piszesz: "przeciez to Wy". Masz lęk przed kobietamijezyk.gif ? Wyjdz z kafaterii, wyjdz na spacer. Tu wiekszosc ludzi sobie jaja wyglada. Zycie wyglada na szczescie inaczej. usmiech.gif" * * * * * Nie tyle mam lęk przed samymi kobietami co raczej przed perspektywą popadnięcia w jakiekolwiek zobowiązania w relacjach z kobietami, dlatego też panicznie boję się wpadki a na samą myśl o małżeństwie jestem w stanie przedzawałowym, bo w takim wypadku musiałbym udostępnić organizmowi pasożytniczemu (samiczce znaczy się) część moich zasobów.

Gość gość
Haha. No nie przesadzaj. Gadasz jak popraniu mozgu. Ktos Cie skrzywdzil?

Gość Corrado666
podszyw won !!!

Gość Corrado666
poza tym i tak sie zestarzeję, będę brzydki, łysy, gruby . Chociaz i tak jestem dość tęgi to mam śliczna buźkę, prawie jak Barbie . jestem żywym przykładem ze pomimo tuszy nie trzeba byc pasztetem !

Gość gość
Samiczki się podszywają bo nie mają argumentów jak zwykle, szkoda tylko że są na tyle głupie, że nie rozumieją, że robiąc coś takiego ośmieszają i poniżają SIEBIE a nie "atakowanego" w ten sposób użytkownika.

Gość gość
Co Ty z tym masz. "samiczki" itak dalej. Ktos Cie skrzywdzil?

Gość gość
nikt go nie chce pewnie i wywala żale na forum

Gość Hycssc
Autorze, ciebie nawet pasztet nie tknie a na forum sie wymądrzasz ;) gdybys rzeczywiście był taki cacy cacy to w ogóle nie pisałbys tego żenującego tematu. Pozdrawiam.

Gość gość
Dajesz mi kolejny argument do ręki samiczko, bo jeżeli rzeczywiście tak jak przypuszczasz zostałem przez jakieś kobiety skrzywdzony to źle to świadczy o waszej płci - przecież gdybyście były dobre to byście nikogo nie krzywdziły, mam rację?

Gość gość
Chyba jest gejem albo asexem :D

Gość gość
Kanalie zdarzają się u przedstawicieli homo sapiens płci obojga.

Gość gość
Ale ja nigdzie nie twierdze, ze samiczki sa dobre lub, ze samczyki sa dobrzy. Jaja sobie robisz, nie?:) Bo Ci sie nudzi. Nie piszesz tego wszystkiego powaznie>?

Gość gość
"nikt go nie chce pewnie i wywala żale na forum" * * * * * Na tym forum to przeszło 90% (jak nie więcej) żali, żółci, hejtu i jadu jest wylewanych właśnie przez niewiasty.

Gość Corrado666
UWAGA ! Pasztetowy atak w toku ;)))

Gość Corrado666
w********ac wszyscy z tego tematu, zwłaszcza samiczki ! precz z babami !

Gość gość
"Chyba jest gejem albo asexem smiech.gif" * * * * * A ty albo jesteś ćwierćmózgiem albo półmózgiem, i to nie chyba tylko na pewno.

Gość Corrado666
Impotent 4ever ! :D

Gość Corrado666
ehhhh te podszywy.założę się że te ataki uskuteczniają wyłącznie pasztetówy a piękne kobietki mają radoche i są spokojne;)

Gość gość
* * * * * A ty albo jesteś ćwierćmózgiem albo półmózgiem, i to nie chyba tylko na pewno. Jednak prawda boli, co? :D nie można sie tak oburzać, zamówić wizytę u psychiatry? Ja stawiam :D

Gość gość
"Kanalie zdarzają się u przedstawicieli homo sapiens płci obojga." * * * * * Znacznie więcej zdarzają się one wśród kobiet, choćby z uwagi na to, że samce jako silniejsza płeć stosują agresję bezpośrednią a samiczki, będąc bez porównania słabsze, wyszkoliły się na przestrzeni dziejów w manipulacjach, podchodach, intrygach i podstępach.