Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firma

Dobra i tania reklama w sieci

Polecane posty

Gość Firma

Witam. Mam na imię Brygida i zachęcam wszystkich do skorzystania z moich usług. Reklamuję profesjonalnie i z zaangażowaniem firmy, usługi i strony www w siec*****szę teksty, zajmuję się marketingiem szeptanym i prowadzę profil na Fb - FIRMA NA MEDAL gdzie również piszę tylko o tych najlepszych! Zapraszam do kontaktu i do odwiedzenia mojego bloga www.teksty-copywriterki.blog.pl gdzie jest cennik, opinie zleceniodawców, portfolio. ZAPRASZAM!

Gość dermedi
Witam. Założyć stronke na Facebook i w sumie za darmo zbiera sie fanów :) Ja mogę ze spokojnym sumieniem mogę zaprosić do systemu darmowej wymiany http://likemore.pl/index.php?ref=dermedi Super system. Ruszyło jak z kopyta! :D

Gość gość
Ja ostatnio natknęłam się na małą firmę CopyMint z Ożarowa i powiem Wam, że byłam pozytywnie zaskoczona. Nie spodziewałam się nie wiadomo czego po tekstach na moją stronę salonu kosmetycznego, ale wyszło bardzo fajnie.

Pani Brygido cieszę się, że na PANIĄ trafiłam. Super oferta, tanio i profesjonalnie. Prawda jest taka, że prowadzenie FB nie jest aż takie proste jak się wydaje, na swoje profile wchodzimy kiedy chcemy, a na firmowe musimy być dziennie, musimy pilnować, aby było ciekawie, aby były zdjęcia itd... nie mówiąc już o grafice, logo. Jak dla mnie super sprawa...a marketing szeptany- idealny!! 100 postów miesięcznie i od razu zwiększa się ******* stronie...a gdzie tam!1 50 postów. Polecam Agencję Reklamową BAJ Pani Brygidy. www.agencja-reklamowa-baj.blog.onet.pl zobaczcie na bloga ! Pozdrawiam