Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia8

Czy bukiet ślubny musi się komponowac z całością ślubną

Polecane posty

Mam powazny dylemat związany z dekoracjami slubno-weselnymi czy to prawda ze wszystkie dekoracje musza byc w tym samym kolorze co bukiet i czy to prawda ze jaki bukiet tak i wszystkie kwiaty do dekoracji ? ale zaczne od poczatku bukiet moj slubny jaki chce miec to z bialo czerwonych roz i do tego czerwone i bialo czerwone kaltedeski ( kwiatek wygladem podobny do kalii tylko kalia jest bardziej rozlozona a kaladeska bardziej rozwinieta) bardzo to slicznie wygląda widzialam w internecie i od twgo momentu zaczynaja sie schody poniewaz dekoracje kościoła z kwiatami to bym chciala biale lub ecru róże z bialymi liliami nastepnie kwiaty na samochod to bialo czerwone roze wystroj sali weselnej to czerwone róże z białymi liliami stół z białym obrusem owinięty złotą organza przy brzegach z białą różą tort z bialej czekolady z czerwono białymi różami do tego srebrne kuleczki w środku róż i na torcie super to wszystko wyglada widzialam w internecie dlatego wam opisuje i dlatego mam dylemat bo nie wiem czy te wszystkie kwiaty mogą być jako dekoracje slubne czy to wszystko nie będzie się ze sobą gryzlo itd mam na mysli lilie kantedeski frezje itd czy jak bede miala bukiet z roz i kantedesek czerwono bialym kolorze to czy wszystkie kwiaty musza byc te same do dekoracji koscila sali samochodu itd czy moga byc różne bardzo bym chciala żebyście mi poradziły w tej kwestii bede wdzieczna za wasza pomoc

Gość gość
dziunia8 męczysz konia że masakra!!

Gość gość
Hehehe ktoś się w końcu odwazyl,bo autorka zakłada tak głupawe tematy ze az czytac się nie chce i nie dziwota ze ma głupie odpowiedzi;)

Gość gość
kwiaty nie muszą być wszędzie takie same, ale bez przesady żeby nie było za wiele gatunków. Kolorystka powinna być taka sama, tzn. wybrałaś biel i czerwień i tego masz się trzymać na sali, w kościele, w bukiecie.