Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panow

Polecane posty

Gość gość

chcielibyscie miec piękna kobiete która wykonuje zawód w którym musi pokazywać swoje ciało innym mężczyznom i ci mężczyzni podziwiają ją, ale wy macie satysfakcje że ona jest tylko wasza, czy może wolibyście mieć tę samą kobietę, ale żeby nikt nie mógł podziwić jej ciała? czy satysfakcja że jest tylko wasza byłaby taka sama?

Gość gość
A jaka to praca? Tancerka w klubie go go?

Gość gość
zdecydowanie nie chciałbym takiej kobiety. zazdrość by mnie zjadła. prawda jest taka że zawsze znajdzie się ktoś lepszy, bardziej elokwentny, majętny czy przystojniejszy. jeśli jest też wyrafinowany to za nic ma to że owa kobieta jest w związku. wtedy stanie na uszach aby ją uwieść.

Gość gość
ale moze byś wtedy bardziej ją doceniał i robił wiele by nie chciała innego?

Gość gość
i tak bym ją doceniał bo taki już mam charakter.

Gość prawictwo pospolite128
to zalezy gdzie by to ciało pokazywała .. Czasem są pokazy mody gdzie modelki chodzą nago po wybiegach - wtedy jestem na tak taka sytuacja jak ponieżej na filmiku by mi nie przeszkadzała youtube.googleapis.com/v/VQBkT75BiL8 Ale gdyby miala być striptizerką to byłbym na nie .. Dlatego ze takie panie czesto są obmacywane przez facetów..

Gość prawictwo pospolite128
Ja nie mam nic przeciwko nagim sesjom , ale musiałbym mieć 100 % pewnosci ze nikt jej tam nie dotyka