Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfnalaseczka

Co z tym zrobić

Polecane posty

Gość smerfnalaseczka

Mam strasznie podły charakter.Nie lubię połowy mojej rodziny,większość wyskakuje mi ze złotymi radami ,a sama ma męża,chłopaka alkoholika i nie wie co z nim robić ale do udzielania złotych rad jest pierwsza.W ogóle jak komuś się coś stanie,nie wyjdzie ,to zawsze się z tego cieszę.Potrafię patrząc na ludzi zawsze znajdywać w nich coś ,z czego można się pośmiać.Lubię też robić ludziom na złość ,cieszy mnie jak kogoś wkurzę i nieraz doprowadzę do wytrącenia z równowagi.Chciałabym i próbowałam to zmienić ale się nie da.Co robić ,czy ktoś ma podobnie?!

Gość gość
Dlaczego taka jesteś?

Gość smerfnalaseczka
Nie wiem,zdaje sobie sprawę ,że moje zachowanie jest paskudne,jedni na nie zasłużyli,ale dostaje się też tym którzy kompletnie nie zasłużyli na to .W ogóle frustruje mnie wiele rzeczy, u innych potrafię godzinami wytykać ich błędy i porażki,sobie nie mam nic do zarzucenia :)

Gość smerfnalaseczka
Wiem też ,że ciężko jest się ze mną kumplować.Ma kilku przyjaciół im krzywdy nie zrobię,nie cieszę się jak spotka ich coś przykrego ale nawet mimo przyjaźni czasem nie mogę się powstrzymać od złośliwości..Mam też w sobie dużo złości i chęc****siadania:/

Gość gość
Lubisz siebie?