Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktoreczka malineczka

Mam 200zl na tydzien

Polecane posty

na jedzenie.Starczy? 2 osoby Zapasy typu makaron,maka,ryz,kasza,ser,jajka,twarog,maslo,olej,przetwory mam nie mam warzyw ,owocow,miesa ,wedlin i pieczywa

Gość gość
wszystko masz to co chcesz jeszcze kupowac?

Gość gość
pewnie,bez cudów,ale spoko

Gość gość
starczy, ja mam 300 ale plus dzidzia

no cos na obiad,jakies miesko bo miesko musi byc jakies warzywa owoce,cos na chleb i pieczywo

Gość gość
ja wczoraj wydalam 210zł a prawie nic nie ma do jedzenia, wiec mi by nie starczylo, a tylko sama spozywka byla

Gość gość
mając makaron,ryż,jaja itp.spoooko!

Gość gość
ja p*****leee:D jak ryz i makaron jest to juz full wypas:D zal mi was biedaczki:D

mam ryz jasny ciemny,makaron z 10 paczek najrozniejszych,puszki-kukurydze,tunczyki,pomidory,najrozniejsze oliwki,pesto,ogorki kiszone,korniszone,papryke w sloiach,buraczki,czerwona kapusta,majonez,keczup no mam tych zapasow-nie tylko ryz i makaron:O

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość mając makaron,ryż,jaja itp.spoooko! x x to bylo do niej

Gość gość
Idioto, nikt tu nie mówi o wypasie. Ja zwykle robie bardzo duże zakupy wiele rzeczy mam pomrożonych, kupuje zapas paczkowanych itd., więc czasem to nawet 2 tygodnie kupuje tylko pieczywo, wędlinę i mleko bo nie uznaję UHT. To czy ma makaron ryż czy jajka nie znaczy że będzie żyć tylko ryżem czy makaronem na wodzie ale można jej doradzic co ma kupic na ten tydzień. PS. autorko ja na studiach miałam 50 zł tygodniowo od rodziców. Fakt to było 7-8 lat temu i w sklepach było pewnie ze 2 razy taniej ale spokojnie dawałam radę.

Dzieki gosciu za rade:) niezdarna ze mnie kura domowa;)mam tyle zapasow i brak pomyslow co zrobic do jedzenia co dokupic zeby tamto wykorzystac

Gość gość
taaa nie ma to jak nawpierdaaaalac sie ryzu i makaronu haha ale mam z ciebie ubaw widac ze bieda do doopy zajrzala

u nas sie tylko je ryz-ciemny ns\ajlepiej,makaron tez ciemny i kasze tak zawsze jadalismy ziemniorow nie spozywamy;)

Gość gość
A co, bieda to wstyd? Wstydem jest z biedy się naśmiewać.

Gość gość
jasne:D "dobrze zarabiamy" ale masz 200zł na tydzień:D

gosciu odbij ode mnie glupia zmijo,ja mam co jesc,mamy odlozone ale pomysl o tych co nie maja jak mozesz tak sie smiac:O

Gość gość
no debilizm i tępota! mając ryż,makaron itp. czyli podstawy żywienia mozna długo przetrwać,dokupując mięso,pieczywo,czy wędliny...ktoś tu naprawdę chory beret ma!

Gość gość
Taki obiad z niczego dziś zrobiłam:makaron świderki,trochę pieczarek,cebulka,kiełbaska(przesmażone),sos ze śmietany z jogurtem i kapką majonezu,trochę mleka,obowiązkowo czosnek! do sosu wrzuciłam ugotowany makaron-PYCHA!!! tak,wiem,zaraz się odezwą te bogate,że to byle co...

o jak ja bym chyciala tak cos wymyslec jak Ty a wszystko wymienione mam na pewno pycha:)makaron mozemy jesc zawsze

Gość gość
no jasne,ze byle co:D bys mi placila to bym tego nie zjadła:D

Gość gość
Do tych co sie wyśmiewają ze makaron ryż itd Wy to chyba żrecie jak jakieś świnie francuskie!

Gość gość
to są osoby,co to d**ę szkłem by obtarły,a jaśnie wielmożne panie zgrywają...e tam! szkoda słów...A do autorki,jak nie masz pomysłu,zawsze można jakiś przepis z netu dorwać,np.wpisać składniki i propozycja potrawy się pojawi,powodzenia!

Gość gość
chyba ty biedaczko:D nikt nikogo nie udaje tylko niektorych stac jesc dobre rzeczy;) a nie zapychac sie makaronem albo ryzem:D

Gość gość
No bo makaronik to w ząbki kluje? Ale ziemniaki to juz nie? Walnięta!!!

Gość gość
jakie ziemniaki parówo:D warzywa na parze, zupy z dyni, sok z pietruszki, łosos, karkowka, poledwieczki, to jest to co przykladowo jemy;)

Gość gość
współczuję tobie i twoim dzieciom,mieć za rodzica takiego prymitywa,co to wartość człowieka ocenia po zawartości garnka i portfela,DNO!!!

Gość gość
A wiecie, że codzienne żarcie mięcha też nie jest zdrowe. No ale "mięsko musi być" :D

Gość gość
Polędwicę to ty widzisz jak do Tesco przywiozą i każą ci na półki rozłożyć