Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beszczelny facet wykrzyknik

Polecane posty

Gość gość

Wiecie co? Bylam z facetem 2 lata w tym czasie bardzo dbalam o niego wspieralam nieraz z dolka pomoglam mu wyjsc. Oczywiscie milosc wielka deklarowal. Plany itp.jak to kocha chce zareczyn slubu. Jak i jego rodzice mnie poznali moi rodzice jego, no sami wiecie jak to w zwiazkach. Oczywiscie byla sytuacja w grudniu-z ktorej wyniklo to iz oszukiwal w wielu przypadkach, kawa na lawe, wielce obrazony i zaczal obrazac mnie i wyzywac. Pod koniec grudnia mialam pozyczyc mu pieniadze jak wczesniej obiecywalam, do auta brakowalo, kochalam go wspieralam. No ale wyszly te przekrety klamstwa powazne. Oswiadczylam ze pieniedzy nie pozycze. Niech da rade sam. No i zaczal mnie zwyzywac ze taka i owaka ze nie kupie juz go nigdy ze to i tamto- epitety. Nie chce rozpisywac historii bo dluga bylaby a tak w skrocie. Milcze on milczy od 2tyg. kocham go ale tak po czasie z litosci chyba.

Gość gość
Dopisze tylko- ze ja mam godnosc i nie odezwie sie do niego. On jest juz aktywny na portalach randkowych wiec szkoda ze faktycznie bylam tylko sponsorka a nie miloscia przez te dwa lata. Psycholog powiedziala mi ze on mna manipulowal i szantazowal emocjonalnie alkocholik. Lubial pic fakt. I Jak wspomnie " jak mi nie pomozesz moze ktos ci napisze ze mnie juz nie ma, zrozum ja umre" i takie teksty. Jakie plusy? Mam spokoj i sporo czasu dla siebie czasu ktory nie poswiecam na myslenie jak mu pomoc ale zal mi ze przez 2 lata tak postapil...

Gość gość
BEZCZELNY analfabetko :o

Gość gość
kobiety to idiotki.

Gość gość
Dobrze czytać wypowiedzi takich zdecydowanych babek, mnie to podbudowuje bo po tym jak czytam wiekszość wypowiedzi to przyznam że trochę straciłam wiarę w nas - kobiety. Jednak jeszcze są takie jak ty autorko, które mają instynkt samozachowawczy i byle gacie nie ściągną ich na dno!!! Bardzo dobrze zrobiłaś że pogoniłaś go przedewentualną pożyczką, bo jeśli miałaś do czynienia z oszustem to swoje pieniądze byś zobaczyła jak białego słonia o trzech głowach. Miłośc to czyny- konkretne starania dla drugiej osoby, a wiekszości z lasek które tutaj piszą o problemach z facetem wystarczy gadanie jak to on bardzo ją kocha, mimo że zachowanie pokazuje cos zupełnie innego. One zwykle tego nie widzą.

Gość gość
byłaś sponsorką głupia d****o!

Gość gość
Teraz to widze i wiecie co jestem silniejsza ale zaluje naprawde! No coz nic, zyje sie dalej a tym 32 letnim dupkiem. Haha. Dokladnie jak gosc pisze, my kobiety czasami slepe jestesmy lakome na slowka a nie patrzymy na czyny a czyny wazne.

Gość gość
po prostu lecicie na dupków a normalnych facetów nie chcecie