Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko 22 miesięczne mówi że boli je stopa

Polecane posty

Gość gość

Oglądałam stópkę z każdej strony i nie widzę nic niepokojącego. Czy ktoś się spotkał z podobnym przypadkiem? Co to może oznaczać?

Gość gość
Może źle stanęło, lub wykrzywiło nóżkę i ma staw obolały ?

Gość gość
mogła jakaś drzazga wejść. Mnie wszedł kawałek włosa w piętę i bolało jak diabli.

Gość gość
No właśnie już była sytuacja, że jakieś 1,5 miesiąca temu mówiła, że ją boli ta stópka i chodziła jakoś tak jakby utykała. wtedy sądziłam, że być może uderzyła się w stópkę i zwyczajnie ją boli, ale to minęło. Kolejny raz sytuacja miała miejsce jakiś tydzień temu. Na spacerze córeczka twierdziła, że boli ją nóżka i stawiała ją nawet krzywo. Sądziłam, że to może wina buta albo coś jej wpadło do bucika, ale nie. Dzisiaj nie byłyśmy na spacerze, bo obie jesteśmy chore więc nawet bucików nie miała na nóżkach, a od rana co jakiś czas pokazuje na nóżkę i twierdzi, że ją boli:( Szczerze mówiąc dopiero teraz jakoś skojarzyłam wszystkie te sytuacje i zaczęłam się martwić:(

Gość gość
Na pewno skonsultujemy to z chirurgiem, gdy wyzdrowiejemy, niemniej jeśli jednak ktoś spotkał się z czymś podobnym, to byłabym wdzięczna za podzielenie się swoją wiedzą w tym temacie.