Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinka135

czy po jednym tańcu z obcym facetem można sie zakochać

Polecane posty

Gość filipinka135

czy po jednym tańcu z chłopakiem można sie odrazu zakochać? on wziął odemnie numer tel. na początku nie chciałam mu go dać spotkaliśmy sie dwa razy potem on sie nie odzywał i później sms z przeprosinami ze sie nie odzywa i teraz milczy o co mu chodzi.....

Gość gość
no zależy, zakochać to może niekoniecznie, ale zauroczyć na pewno i to nawet z powodu jakiejś najmniejszej pierdoły :P

Gość filipinka135
a no właśnie spotakliśmy sie dwa razy i było bardzo fajnie mogłam na różne tematy z nim porozmawiać. potem sie nie odzywał ja myślałam dlaczego ale jak dostałam sms z przeprosinami to zaczełam sie bardziej zastanawiać to jest najgorsze....

Gość Tenderenda
Tak można, ale rzadko takie coś bywa trwałe. Zdarza si e owszem ale rzadko. W Twoim przypadku musisz sobie odpuścić. On już się wycofał, daj mu spokój i sobie również. Tak bywa. Czasami Tobie też ktoś przestaje się podobać, nie chcesz go więc unikasz bo nie chcesz go ranić. Ten chłopak tak właśnie robi. Trudno. Tak bywa.

Gość filipinka135
tylko po co mnie przeprasza ze sie nie odzywał.... bez sensu

Gość prapretuta
Moim zdaniem to szansa jedna na tysiąc. Chociaż jakby się zastanowić ilu typów mnie kochało po tym jednym tańcu czy 10 minutach rozmowy przy alko....hahaha.

Gość Gogo siedlce
Nawet bez tanca można się zakochac... Pozdrawiam

Gość gość
wy idiotki jesteście tak zdesperowane, że wystarczy, że facet powie wam "dzień dobry" - i już wielce zakochane!