Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowajasminowa

ile razy można zmienić gina bedąc w ciąży

Polecane posty

Gość krolowajasminowa

chciała bym zmienic lekarza.jestem w 9 tyg. byłam u niego 2 x w 4-5 tyg i teraz. dał mi wypisaną karte ciąży czy cos takiego.nie moge się od niego nic dowiedzieć,jak pytam to udaje że nie słyszy nawet nie powiedział czy serce bjie u maluszka.tylko ciach mach kasa i następna.

Gość do skutku
ja jestem w 22tc i tez zamierzam zmienic, a od poczatu ciazy bylam juz u 3 roznych, teraz ide do 4

Gość gość
a wiecie jak to jest jak się chodzi na kase chorych?? Bo do dwóch raczej nie można? Ja mam dobrego lekarza ale rzadko jestem w miescie w którym on przyjmuje i chciałabym iść jeszcze dodatkowo do innego na miejscu. Tylko czy tak można aby np regularnie chodzić do dwóch na raz?

Gość krolowajasminowa
hej ;) a powiedz mi czy dał ci taką książeczke i wpisują w nią kolejni lekarze wyniki badań? byłam przygotowana na czestochowe ale dowiedziałam sie że żaźnia nie szpital i lekarze a szkoda gadać ;( dzis słyszałam o tychach i lekarzach z katowic.jutro chyba bede więcej wiedziała. skąs jestes , ja z okolic cz-wy ale pochodze z rudy sl. nie znam żadnego lekarza