Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pampersy dada

Polecane posty

Gość gość

wczoraj kupilam na sprobowanie..i powiem,ze jak na razie sa ok, cena korzystna..porownywalne do oryginalnych pampersow..bo np.rosmanowskie sa do bani

Gość gość
a w czym sa takie same jak pampersy ? tanie szajsy i nic więcej,kupują je te ktorych nei stac na inne

Gość gość
ja kupowałam dade ale jakoś tak to nie było to :) potem zaczęłam kupować w rosmanie i tak pozostało,byłam zadowolona,dla kolejnego dziecka również zamierzam kupować w rossmanie

Gość gość
ja tez uzywam dady , chociaz stac mnie na inne!

Gość gość
o kurcze to pozno u ciebie z tym odpieluchowaniem :P ;) -Sorry nie moglam sie powstrzymac ;)

Gość gość
Moim zdaniem pampers jest gruuubbboooo przechwalony, a ten pomarańczowy to tragedia na maxa- nigdy nie kupie. Ja używam huggies - zazwyczaj na noc są fajne grube i dużo chłoną, jak upadnie na tyłek to nie obije:) i naprawde szczerze miedzy dadami a pampersami nie widzę żadnej różnicy, a skoro nie ma różnicy to po co przepłacać:) i to nie jest kwestia ceny akurat w moim przypadku, zreszta o wiele "bogatsze" ode mnie osoby kupują dady w biedrze;p

Gość gość
z rossmana są fajne ale te z rozciągliwymi rzepami, dady nie są złe choć ja widze róznice z pampersem. a z lidla fajne te cieniutkie ale tez za 35 szt ponad 20zł

Gość gość
no właśnie kupywałam już wiele, z rossmana odpażały, dady dobre ale z kauflandu lepsze i tańsze ale nie te weekis tylko nappies , pampersa dobre ale cena huggisy i bella dla mnie jak daddy a nawet grubsze, ale nie próbowałam tych z lidla jaką macie o nich opinie??? tam jest chyba też kilka rodzai?

Gość gość
Zgadzam się ze stwierdzeniem, że Pampersy są przereklamowane. Szybko pęcznieją, trzeba ciągle zmieniać.. a pomarańczowe? tragedia na maksa. Używam Dady, bo sprawdza mi się najlepiej... :) to moje ulubione pieluszki. W szpitalu dawali chyba Happy (pewna nie jestem), były jakieś takie sztywne. Raz kupiłam z Rossmana Premium coś tam... okropność.. od dziecka było czuć moczem.. i to nie tylko z bliska. Za to koleżanka używa z Rossmana Fun&Fit i jest zadowolona.

Gość gość
pampersy przereklamowe? najlepsze są active baby używaliśmy WSZYSTKICH jakie są możliwe, w większości albo otworzyłam paczkę i wywalałam/oddawałam, albo zużyłam maks 5 szt. Nigdy żadnych innych jak PAMPERS a Wy sobie dalej wmawiajcie.

My od początku używamy Pampers. Dostaliśmy od znajomej małą paczkę Dady. Zużyliśmy całe opakowanie, ale na noc zakładałam Pampers. Moim zdaniem Dady nie są złe, ale jak dla mnie to Pampers są bardziej chłonne.

Gość gość
Jeśli pieluchy to tylko Pampers. Sprawdzone przy 2 dzieci i nie zamienię ich na żadne inne. Dade 1 dostałam i więcej już nie chce. Pupa odpażona i czuć że są mokre.

Gość D25D
to chyba jak przebierałaś raz dziennie. ja na początku tez miałam pampersy i miałm wrazenie ze ciągle musze małą przebierać. nie dośc ze tak sobie chłonne to jeszcze duzo drozsze. a pozniej kupiłam dade. i tak juz zostało. od razu poczułam różnice. rzadziej przebieram i jest taniej. poza tym po dotknieciu palcem pełnej pieluchy pampesa palec jest wyraznie mokry, a po dadzie duuzo mniej. koleznaka tez kupowała pampersy. kiedy jej przedstawiłam swój pkt widzenia na dade i sama spróbowała, powiedziała pozniej ze woli dade. takze cos jest na rzeczy. a ci co wola pampersy sądze ze wynika to tylko stad ze pampers jest tak przereklamowany ze juz w podswiadomosci im siedzi ze 'pampers jest najlepszy' ale czy napewno... ja juz sie przekonałam.

Gość gość
dałybyście spokój z tymi przepychankami,temat wraca co chwila i głupia dyskusja od nowa...ale piżamki w biedrze są teraz-bardzo ładne,dobre jakościowo,niedrogie :)

Gość gość
A u mnie leży zamknięta paczka Pampersów zielonych.. od świąt.. Prezent. Rozmiarowo ok, będą pieluchy dobre.. ale wolę Dady, mam zapas...więc Pampersów nie otwieram.. niech sobie leży. Albo wymienię na tablicy na Dadę, albo kiedyś zużyję, jak mi pieluszek braknie, a zapomnę kupić.

Gość gość
a jakie rozmiarki piżamek?

Gość gość
od 104 do bodajże 134 te piżamki ;)

Gość gość
Mowcie co chcecie. Dla mnie DADY nie roznia sie niczym od Pampersow oprocz ceny. No i pampersy odparzaly tylek mojego syna a DADY nie. No i mowcie co chcecie, ja tam wole wydawac mniejsze pieniadze na jakby nie bylo gowno...

Gość gość
Te pieluchy kupiłam raz za namową koleżanki i prawie całą paczkę jej oddałam. Pampers premium care są jednak najlepsze.