Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczynka7

Czy imie HELENA jest pechowe

Polecane posty

Gość koniczynka7

Hej, spotkalam sie z opinia, ze wszystkie osoby noszace to imie nie maja szczescia w zyciu, co myslicie na ten temat?

Gość gość
Wszystkie Heleny sa najpiekniejsze, po Helenie Trojańskiej :D

Gość gość
moja Ciocia ma tak na imię, ma prawie 90 lat a jest w świetnym zdrowiu i fizycznym i psychicznym, jest piękna, miała kochającego męża, ma córki które o nią dbają i bardzo kochającego wnuka :) No i bez szwanku przeżyła wojnę. Ja bym powiedziała że to szczęściara :)

Gość gość
To prawda. Podobno helena, to piekielne imię.

Gość gość
Hell, piekło. Jak można dać dziecku imię obarczone klątwą?

Gość gość
Moja mama to Helena coś w tym Jest. Mamy mama zmarła przy porodzie ,mama została wychowana przez ciotkę która miała swoich dzieci dużo. Jak związała się z pierwszym mężem zmarł na zapalenie płuc gdy mama była w 6 mc. ciąży.potem wyszła drugi raz za mąż z moim tatą który się rozpił . I tak cale życie pod górkę ma.

Gość gość
szkoda że sie odchodzi od tych starszych imion są bardzo ładne a Helena ma swoją świętą patronke i nie jest pechowe

Gość gość
Moja babcia Helena miala bardzo ciezkie zycie. Jej maz byl generalem podczas 2 Wojny Swiatowej , zginal z rak rosjanow. Ja wywiezli na Sybir gdzie spedzila ponad 10 lat zycia.

Gość gość
Moja mam teraz na stare lata ma trochę lepiej. Tato pijak zmarł Ma nie złą emeryturę Jest sama nie musi się martwić czy ktoś znowu pijany do domu nie wpadnie z awantura. Spotyka się z koleżankami których wcześniej poprostu nie zapraszała bo się wstydziła. Mama Helena .

Gość gość
mojej sąsiadce urodziła się mała Helenka.

Gość gość
Helena znaczy blask , pochodnia, selana księżyc. Kto tam wyskoczył z jakimś piekłem.

Gość gość
Bardzo pechowe imię, dlatego tak rzadko używane.

Gość gość
moja babca mila na imie Helena( a wlsciwie to siostra babci czyli ciocia mojej mamy) jako nastolatka pojechala na roboty do niemiec, byl taki nakaz ze jedna osoba z rodziny musi jechac****adlo na nia(pech nr 1) tam poznala swojego meza ktory mial zone i dzieci w polsce, dla niej zostawil zone ktora byla chora, dziadek pil, (pech2) nie mieli dzieci(pech nr 3) byla bardzo ladna, najladniesza z rodzenstwa , moja babcia taka nie byla ani jej druga siostra, byla inna od reszty rodzenstwa.