Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda030

Czy to już zdrada

Polecane posty

Gość Magda030

Witajcie mam dość skomplikowaną sytuację osobistą smutas.gif jestem w związku od ośmiu lat mam sześcioletnią córkę i syna z poprzedniego związku .Z mężem za bardzo mi się nie układa główną przyczyną jest jak by to delikatnie nazwać brak umiejętnośc***anowania nad sobą smutas.gif Jakiś czas temu poznałam faceta przez internet konkretnie forum nie żadne portale randkowe itp. Zaprzyjaźniliśmy się dużo rozmawiamy w moim związku najbardziej brakuje mi właśnie rozmowy. Przechodząc do konkretu mamy się pierwszy raz spotkać na kawę i nie wiem co mam zrobićsmutas.gif Spotkać się ?? Czy lepiej nie ryzykować ??

Gość gość
Nie obraz się, ale mam wrażenie ze jak w związku cos Ci nie pasuje to zaczynasz kombinowac z innym zamiast naprawić to co jest. Nie jest sztuka zaczynać ciągle od nowa, sztuka jest trwać w jednym związku mimo różnych przeciwności.

Pójście z nim na kawę będzie oznaczało, ze powinnaś liczyć się z tym, że nastąpi również ciąg dalszy...co faktycznie może doprowadzić do zdrady. Zwłaszcza że masz problemy w małżeństwie...