Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życie z seksoholikiem

Polecane posty

Gość gość

witajcie poznałam faceta okazało się że ma problem i chyba on mu nie przeszkadza :( Mam mieszane uczucia lobie sex ale nie chcę żeby rządził moim życiem.

Gość gość
To jakiś psychol na punkcie seksu, chce to robić co tydzień :-O

Nałóg rozpoczyna się w miejscu, w którym jakaś czynność powtarza się najmniej dwa razy w przeciągu 30 dni. /Więc są problemy z uzależnieniem./ Ale kiedy możemy nazwać rzecz rutyną? Dwa razy dziennie seks to... /chyba/ rutyna, a z rutyną nie mamy problemów. Zatem w czym problem?

Gość gość
jesli kogoś przerażają jakiekolwiek uzależnienia partnera,to jest tylko jedno wyjście,rozstanie. ja będąc w związku,uwielbiałam sex z moim facetem,jadła bym go łyżkami normalnie,i z wyra bym nie wypuściła,czyli już można to podciągnąć pod jakieś "kompulsywne" zachowanie,ale... rozstaliśmy się,i mój apatyt wygasł,bywa że na coś tam miewam ochotę,ale to sporadycznie i rozpływa się w pogodni życia ..być może autorka tak działa na swojego partnera,bo prawdziwy sexoholik czy nimfomanka to osoby ,które nie ograniczają się do swoich partnerów,liczy się pogoń za zdobyczą i euforia z akty z nową "ofiarą"