Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Belinda17

Pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Jestem młoda, mam 25 lat i 4 letnią córcię, którą wychowuję sama. Jestem atrakcyjną kobietą.. Czy uważacie ze mam szansę poznac jeszcze faceta i ulozyc z nim sobie zycie? Czy to, ze mam dziecko z góry mnie przekresla? JAk to jest w dzisiejszych czasach? FAceci odrzucają te "dzieciate" ? Proszę o opinie

Gość gość
nikt normalny nie chce robić za frajera, który robi za kogoś kto dostał od tak i sobie poszedł.

Gość gość
oczywiscie ze masz szanse, ja znam taka co miala 3 i znalazla faceta i sa razem szczesliwi

Gość pedofilek49
Znam kilku debili co by chcieli mieć taką kobiete jak ty. Bez urazy ale ja bym niechciał. W każdym razie są tacy..

Gość gość
Zawsze jest szansa, ze poznasz kogoś zainteresowanego takim związkiem.

Ale mi nie chodzi o to, by ktoś mnie utrzymywał.. Mam wykształcenie, pracuję w aptece jako farmaceutka. Mam pieniądze, chodzi tylko o to czy mam sznse na milosc.. Nie szukam frajera. MAmy nawet domek jednorodzinny na obrzeżach Warszawy... Nie chce by ktoś mnie utrzymywal

Gość pedofilek49
Chociaż z drugiej strony.. a ładna ta twoja cureczka ?

Gość gość
samotna matka niech sie zajmie dzieckiem twoje szczescie i przyszły? zwiazek z kims bedzie wtedy gdy ktos zobaczy jakim jestes człowiekeim jak bedziesz desperacko szukac to pozegnaj swoje plany matrymonialne sa przypadki ułozenia zycia na nowo ale to jednostki zamiast szukac kogos na siłe zajmij sie dzieckiem jak masz miec partnera to sie znajdzie bez .......

Gość gość
Znaleźli się kafeteryjnie sędziowie... obłuda Miłość nie wybiera.

Gość gość
po co komu puszczalska z przychówkiem ?

Nie szukam desperacko.. TYlko to siedzi we mnie. Powiedzialm sobie ze odchowam córkę i wtedy zacznę szukać faceta ale wiecie, czasami dopada ta samotność. Zadalam tylko takie pytanie by poznac wasze opinie, nie oczekuje ze kogos tu poznam, zawieranie znajomośc**przez internet to głupota wgl

Gość gość
syn fubu Tylko pedofile lubią dzieci. Normalny mężczyzna ma je w d***e. c Nie przesadzaj! Ale brać dzieciatą to frajerstwo

Po czym twierdzisz ze puszczalska? Może to ojciec dziecka jest draniem, a nie ja puszczalską? Nie znasz sytuacji.. Wobec tego nie oceniaj mnie

Gość gość z Pszypatku
Synu Fubu - 10/10 :)

Gość gość
Mimo wszystko zasługujesz na szanse i napewno nie zasługujesz na samotność.

Gość gość
gość Po czym twierdzisz ze puszczalska? Może to ojciec dziecka jest draniem, a nie ja puszczalską? Nie znasz sytuacji.. Wobec tego nie oceniaj mnie g Tak czy siak nie jesteś materiałem na partnerkę albo puszczalska albo kompletnie głupia i lecącą na dupków albo drani

szansaszansa, jak widzisz niektórzy tzw "mężczyźni" tutaj to dzieciuchy"...ich opinie są co najmniej dziwne:) Jeśli spotkasz faceta dojrzałego, jeśli uzna że jesteś kobieta która mu się podoba pod każdym względem, to czemu nie...Przecież dziecko Cię nie przekreśla...:)

Gość gosc wczorajszy
Masz ogromne szanse u typow beta,delta,gamma i omega.To sa ci ktorzy brania nie maja w ogole,ewentualnie mizerne. Tylko pytanie czy twe gonady wytworza fenyloetyloaminke do ow typow z nizszym poziomem stezenia tescia w zylach, poniewaz bez tego nie ma mowy o pochodnej amfy zwanej miloscia. Zas u typow alpha nie masz zadnych szans, bo do nich kobiety lgna instynktownie jak cmy do swiatla wyczuwajac dobrej jakosci geny,wiec nie maja problemu ze znalezieniem partnerki. To biologia scisla jest, a ty wspomnialas zes farmaceutka,wiec powinnas znac mechanizmy.

Nie jestem puszczalska.. Nie wiem dlaczego samotna matka jest skazana na taką opinię.. Przeciez nie znacie mojej sytuacji. Łatwo jest uogólniać. Mielismy brac slub, byliśmy już zaręczeni. Planowalismy wyjazd do Niemiec, była to szansa na lepsze zycie, wszystko zacząc od nowa. Zostawił mnie 3 miesiące po porodxie, odwidziało mu się bycie tatusiem, miał zal ze nie urodziłam mu syna

Gość gosc wczorajszy
Jezeli zrobil dzieciaka i dal prozaicznego dyla w sina dal to byl prawdopodobnie samiec alfa. Tak juz natura sprytna wymyslila aby zaliczal kolejne i dzieki temu sa w obiegu silne geny,aby gatunek przetrwal.

Gość gość
Błękitna Orchidea szansaszansa, jak widzisz niektórzy tzw "mężczyźni" tutaj to dzieciuchy"...ich opinie są co najmniej dziwneusmiech.gif Jeśli spotkasz faceta dojrzałego, jeśli uzna że jesteś kobieta która mu się podoba pod każdym względem, to czemu nie...Przecież dziecko Cię nie przekreśla...usmiech.gif x Tak nazywaj dzieciuchem każdego kto nie chce puszczalskiej co dawała na prawo i lewo a teraz sama jest z dzieckiem.