Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MEA123

mezatka po 30tce ma ochote na kobiece cialo

Polecane posty

Gość MEA123

hej, dziewczyny,kobiety, mezatki singielki, jestem mezatka z dlugim stazem I dobrym pozyciem, ale, no wlasnie ale. odkad pamietam mazylam o kobiecym ciele, jak je pieszcze, dotykam, jak caluje piersi, lize c**ke, mysli takie doprowadzaja mnie do szalu. zawsze potem musze sobie zrobic dobrze, oczywiscie myslac ze jestem z kobieta. Czasami sa to delikatne pieszczoty a czasami moja wyobraznia idzie na calosc. Wyobrazam sobie ze mam zalozone strap-on, leze na wznak a ty jedziesz na mnie, ja sciskam twoje wielkie cyce a ty wbijasz sie na sztucznego k****a , potem kladziesz sie na wznak, wyginasz z rozkoszy I podniecenia, lize twoja c**ke, I wkladam znowu k****a I ujezdzam cie a twoje cialo drzy. Masujesz sobie c**ke swoim palcem, ugniatasz piersi, jeczysz, a ja penetruje twoja rozpalona, ociekajaca sokami c**ke az orgazm przeszyje twoje cialo. Ot takie mam marzenia. Jak jest jakas powazna chetna, to chetnie bym sie zabawila, nawet w realu.

Gość gość
jeśli chcesz spróbować, jak smakuję seks z kobietą to napisz skąd jesteś i jakiś kontakt do siebie zostaw :)

Gość MEA123
moj mail MEA12345@HOTMAIL.COM