Gość mloda8787 Napisano Styczeń 10, 2014 Hej ! założyłam to forum bo sobie nie radze i nie mam komu ponarzekać . Wyszłam za mąż dość młodo miałam 18 lat zaraz po maturze nie byłam w ciąży jeszcze nie wtedy Właściwie o mężu raczej nie marzyłam ale pojawił się taki jeden i się zgodziłam właściwie to parę razy chciałam to wszystko odwołać ale słyszałam że się zabije grał mi na moich uczuciach a ja na jego trochę też mimo że kochałam Po ślubie zamieszkaliśmy u jego rodziców, urodziło się nam dziecko,potem mój mąż wyjechał za granicę Ja nie wiem jak to się stało ale moje życie nie jest takie jak sobie wymarzyłam !!! siedzę tu teraz bo mu właśnie wygarnęłam co o nim myślę i dobrze ... `Ja mam już tego serdecznie dość chce zmienić swoje życie na lepsze a nie wiem jak Ostatnio ciągle się mnie czepia przeciąga dziecko na swoją stronę I jeszcze jedno nie potrafi pomyśleć o drugim człowieku nie potrafi przeprosić gdy sprawi przykrość ani przytulić ja ostatnio w ciągłym stresie wszystkim się przejmuje nie wiem sama może już za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach