Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia

Polecane posty

Gość gość

witam, mam na imię Marta i mam 20 lat. Od przeszło 5 lat moją pasją są podróże. Często wyjeżdżałam z rodzicami. Uwielbiam zwiedzać nowe kraje ( zwłaszcza te egzotyczne ), poznawać miejscowe obyczaje, latać samolotem. Jeszcze większa radość sprawia mi opowiadanie o tym. Postanowiłam więc zrobić coś w tym kierunku- poszłam na turystykę. Jestem teraz na pierwszym roku. I nagle wątpliwości.. a właściwie bardziej strach. Boję się o swoją przyszłość. Chciałabym znaleźć dobrą pracę w przyszłości związaną właśnie z tą dziedziną tylko obawiam się, że będzie to ciężkie. Jestem osobą pracowitą i wiem, że to może się przydać ( kursy itd. ). Ale w tej chwili jakoś jestem taka podłamana, że nie umiem logicznie myśleć co dalej- obawy, strach.. Wiem, że mój tata ma różnego rodzaju kontakty ale chciałabym sobie sama poradzić. Myślicie, że mi się uda? Co o tym sądzicie?

Gość gość
mając na myśli dobrą pracę chodziło mi o to abym mogła sie utrzymać, godziwie żyć. Ale nie zamierzam na starcie ubiegać się o stanowiska kierownicze nie w tym rzecz.

Gość gość
Jak lubisz latać samolotem, to trzeba było iść do szkoły lotniczej, a nie na turystykę.

Gość gość
lubię owszem ale aż tak aby iść do szkoły lotniczej to chyba nie.. wiem, że takie nagminne latanie samolotem odbija się np. na częstych bólach głowy itd.