Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kochanka Franka

Nie rozwiode sie ze wzgledu na dzieci

Polecane posty

Juz od dawna dzieje sie zle w zwiazku mojej znajomej.Dzis zauwazylam ze ma posiniaczone rece.tradycyjnie spadla ze schodow. Ze wzgledu na moj zawod darowala by sobie tak durne komentarze. Przycisnelam ja do muru.Maz sie nad nad nia zneca i czasem nad dziecmi. Zaproponowalam pomoc socjalna i wniesienie sprawy do prokuratury. Obrazila sie i powiedziala ze sie nie rozwiedzie dla dobra dzieci :?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
pilnuj swojego nosa....

Udost臋pnij ten post

Nie ,nie bede. To nie jest wtracanie sie ,ale zapobieganie tragedii. Przez takich jak ty,ktorzy pilnuja swojego nosa,rozgrywaja sie tragedie o ktorych pisza w mediach :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fallkka450
ty zajmij sie soba albo ta koleznak to ty njszybciej wiesz co ja nie mam do ciebie szacunku przez wypowiedzi twe niektore serio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ty Franka idiotka jeste艣 - jej nie chodzi o dzieci (tak tylko powiedzia艂a) - jej chodzi o to, 偶eby misio do innej nie poszed艂 - bo nikt jej potem z dzieciakami nie b臋dzie chcia艂, a 偶y膰 w Polsce jako samotna matka to znaczy, 偶e jest si臋 na najni偶szej p贸艂ce w hierarchii spo艂ecznej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ,nie bede. To nie jest wtracanie sie ,ale zapobieganie tragedii. Przez takich jak ty,ktorzy pilnuja swojego nosa,rozgrywaja sie tragedie o ktorych pisza w mediach -- no i co z tego ? Pomagaj tym kt贸rzy wyci膮gaj膮 r臋ce !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak ja pomagam wtedy kiedy mnie kto艣 o to poprosi a nie wtr膮cam si臋 w nie swoje sprawy...bo ka偶dy jest doros艂y i odpowiada za siebie...a po drugie jeszcze cz艂owiek sam sobie 偶ycie skomplikuje od tego s膮 odpowiednie instytucje...a i tak nikogo nie upilnujesz cho膰by nie wiem jak si臋 cz艂owiek stara艂 wiem co pisz臋 bo pracuj臋 w 艣ds

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ex_debill_znowu_po
lubi jak si臋 kto艣 nad nia pastwi - ok, jest doros艂a niech robi co chce, ale dzieci to inna sprawa; co pomoc spo艂eczna pomo偶e to nie wiem, ale spora skuteczno艣膰 mia艂 wpier**** - bez 艣wiadk贸w, skutecznie i oczywi艣cie koniecznie u艣wiadomi膰 za co dosta艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak ..studiowa艂am psychologi臋 i wiem ale to ona sama musi to zrozumie膰 bo gada膰 to sobie mo偶na na marne...orka na ugorze musi si臋 co艣 sta膰 aby tak kobieta to zrozumia艂a...tylko oby nie by艂o za p贸藕no..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sama id藕 si臋 pom贸dl za kole偶ank臋..zrobisz jaki艣 konkretny po偶ytek bo tyle c***ozosta艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I co zamierzasz zrobi膰? Pytam szczerze, bez ironii. B臋dziesz j膮 przekonywa膰 do zmiany decyzji? Ci臋偶ka sprawa, skoro ona nie widzi problemu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak jeszcze sama zanie艣 jej papiery rozwodowe, niech zamieszka z tob膮 i b臋dziesz jej dozgonnie pomaga膰....ja tez jestem ciekawa jak ty masz zamiar jej pom贸c mo偶e tyle ze popiszesz w jej imieniu na kafee i tyle b臋dzie twojej pomocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a tak a propos
autorka ma racje 100% , widzenie czyjes krzywdy i niereagowanie to jest przyzwolenie na nia, bardzo zla postawa ludzi , rekacja na to, to nie wtracanie tylko zwyczajnie okazywanie pomocy innym , gdzie tu dobro dzieci kiedy widza jak tatus maltretuje mame i jeszcze one dostaja. ludzie zastanowcie sie, nie mozna tylko widziec konca wlasnego nosa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Franka dobrze robi 偶e si臋 wtr膮ca. Patologii trzeba si臋 przeciwstawia膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
patologia to sa p艂膮ce w POlsce jakie oferuja kobietom. Przeciez za 1200 z艂 sie nei da utrzymac. TO jak odejsc ?

Udost臋pnij ten post

Tak.Jak bym mogla to rozwiodlabym ja osobiscie. Nie bede patrzec na ciche przyzwolenie sasiadow do przemocy domowej. Pozwalanie na bicie i upokarzanie ze wzgledu na dzieci i pozorne zachowanie "szcesliwej rodziny" jest wlasnie brakiem zaufania do spoleczenstwa. Bez pomocy pokrzywdzonej moge sporzadzic akt oskarzenia przeciwko jej mezowi.Ale chce zalatwic to z nia-pokrzywdzona. Jednak ona woli bicie a moze uzaleznienie od sprawcy przemocy niz dobro i spokoj jej i dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no dobra, ale ile ona zarabia? Ma w艂asne mieszkanie? Czy ty myslisz, lala, 偶e jak czlowiek zostaje sam z dziecmi zdany na w艂asny los, to bedzie mia艂 spok贸j?? Z tego co kojarze, neizle zarabiasz. Ona tez?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to zg艂o艣 to wszystko na policj臋 - je偶eli on bije r贸wnie偶 dzieci to natychmiast powinny zosta膰 im zabrane!!! a twoja kole偶anka powinna wyl膮dowa膰 razem z tym kutafonem w wi臋zieniu za przyzwalanie na zn臋canie si臋 nad dzie膰mi!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a tak a propos
madrze piszesz Autorko, nic dodac nic ujac, obecnie jest tendencja na zapatrzenie w siebie , ale jak dochodzi do tragedii , to dopiero , wtedy ludzie reaguja ,a to pozno juz jest:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ludzie, ale jak sie wtracacie juz, to dacie potem takiej osobie potrzebujacej jedzenie, i mieszkanie?? Mam nadzieje, ze tak. Bo w przeciwnym razie, zajmijcie sie swoimi sprawami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a tak a propos
do go艣膰 no dobra, ale ile ona zarabia? Ma w艂asne mieszkanie? Czy ty myslisz, lala, 偶e jak czlowiek zostaje sam z dziecmi zdany na w艂asny los, to bedzie mia艂 spok贸j?? Z tego co kojarze, neizle zarabiasz. Ona tez? czy wiesz co to regularne bicie i awantury niespanie w nocy>> , dzieci wola jesc chleb z maslem i miec spokoj, spokoj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tej szmacie nie nale偶y si臋 偶adne jedzenie tylko wi臋zienie za zniszczenie dzieciom 偶ycia!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sama musisz byc szmata, ze tak piszesz, sory, ale tw贸j jezyk swiadczy o tobie.. przeciez to nie ona im niszczy zycie. A jakby wyl膮dowa艂y w bidulu, to tam byslisz, ze nie by艂yby bite, czy gwa艂cone? Tam opiekunowie nic nie robia, a dzieciaki sie pala, pija i sie pieprza, potem co druga w ciazy, i nawet zero konsekwencji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale偶 oczywi艣cie, 偶e ona przyczynia si臋 do niszczenia dzieciom 偶ycia! - byle by tylko fujarka by艂a w domu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaka fujarka???

Udost臋pnij ten post

Nie mieszkam w Polsce,wiec u nas sytuacja jest o niebo lepsza dla samotnych matek. Jest jednak kwestia oczu szeroko zamniewwtych. Nikt nie widzi i nie chce slyszec dopoki nie stanie sie tragednia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no widzisz kochanko, czy jak ci tam- swoja droga niezle kraty艅ski nick, ale mniejsza z tym... Ja tez jestem samotna matka. Mam dziecko co jest niepe艂nosrpawne. Dzieki Bogu, mam gdzie mieszkac. Na nas dwoje, mam osza艂amiajaca kwote 1100 z艂, kt贸re musi nam starczyc na ca艂y miesiac na rachunki, jedzenie , ubrania, leczenie... Nie pracuje, bo nie bardzo moge, mysla艂am, ze dorobie sobie sprzataniem, ale wysy艂a艂am setki cv, dawa艂am og艂oszenia, i w duzym miescie nie znalazlam nawet sprazatania.... Ludzie maja nas d***e... rodzina tez, od lat ani jedna osoba mnie nie odwiedzi艂a. Jak probowalam zbierac 1 % podatku, to ani jedna osoba nie wp艂aci艂a, a zrobi艂am strone internetowa, wysy艂a艂am apele.. Ja jestes taka swieta, to pomagaj REALNIE ludziom, zamiast podwyzszac sobie samopoczucie przez ocenianie innych...

Udost臋pnij ten post

Przynajmniej mam nick.Na co tobie pomyslu braklo. Mniedzy mna a toba jest taka roznica ze nie dopadla mnie znieczulica i nie udaje ze nie widze. Pomoc moge prawnie,zalatwic socjal lub miejsce w schronisku,ale nie zadaj ode mnie zebym adoptowala rodzine.To jest REALNA pomoc.Nie tak jak ty,ktora skomle ze jej zle i innym tez musi byc zle albo najlepiej jeszcze gorzej.

Udost臋pnij ten post