Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytoCIĄŻA

Czy jestem w CIĄŻY

Polecane posty

Gość czytoCIĄŻA

witam, mam 17 lat, tydzień temu uprawiałam sex z chłopakiem bardzo krótki i w porę przerwany, z cyklu wychodzi mi, ze 2 dni po stosunku powinnam dostać była okres, więc powinny być to dni nieplodne +mialam od dłuższego czasu gęste opławy ? Czy jest duże prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży, czy to tylko moje schizy ????????

Gość gość
nie jestes na 100%

Gość czytoCIĄŻA
właśnie wpadam w paranoje, i myślę, że okres się spóźnia przez nadmierny stress i nie dawno miałąm grypę, potem zapalenie pęcherza, a teraz przeziębienie, i to wszystko w przeciągu 3 tygodni, czy to wpłynąć mogło na okres ?

Gość gość
na 2 dni przed okresem NIE MOZNA zajsc w ciaze bo jest to okres absolutnie niepłodny. nie wmawiaj sobie i wrzuc na luz

Gość czytoCIĄŻA
Ale na pewno nie, bo od dwóvh dni biorę gorące kąpiele i łykam polopiryne S a to powinno było przyśpieszyć okres a jego nadal nie ma ?

Gość gość
no chyba, że się cykl rozregulował i owulacja była później. Ale w sumie jak zawsze miałaś regularne to małe szanse. Spokojnie.

Gość czytoCIĄŻA
właśnie zawsze po za tym s****a na 99% nie dostała się nawet w okolice warg sromowych ..nie wiem dostaje paranoi STRASZNYCH..przez co mam stres i to tez moze opóźnić okres a ja wtedy chyba zwariuje :I

Gość gość
przestan chrzanic glupoty. w ciazy nie jestes. mnie sie kiedys okres spoznial dni i myslalam ze ciaza a tu doopa :)

Gość czytoCIĄŻA
Błagam pomóżcie jeszcze, może da się jakoś przyśpieszyć okres, ale strasznie sie stresuje, od stosunku minęło niecałe 7 dni, okres powiennam mieć jakieś 7/6 dni temu :X

Gość gość
jak minal tydzien od dnia w ktorym mialas dostac okres to zrob test i tyle :) ale na moje to nie ciaza, no chyba ze ci sie calkowicie cykl rozlegulowal. poza tym jak nie doszedl w tobie to nie ma sie czym przejmowac.

Gość czytoCIĄŻA
no nie doszedł nawet jak wyszedł to kilka sekund musiał sam się masturbować i doszedł w kilka sekund, na łóżko obok mnie :)

Gość gość
to na 100% nie jestes w ciazy. bo niby jak???

Gość czytoCIĄŻA
ponoć plemniki są nawet wtedy gdy facet zwyczajnie się podnieca..? a może za dużo się właśnie oczytałąm..?

Gość czytoCIĄŻA
bardzo dużo, ale to ostatnio to był taki nieplanowany przypływ adrenaliny i szcyt głupoty, chyba przd długii czas z nikim sie nie prześpie, ale kurcze ponoc, nie powinnam byc w ciąży poza tym tygodniowym spóżnieniem okresu nic by na to nie wskazywało ?!