Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuzBlues

II wojna światowa a ciąża

Polecane posty

Gość LuzBlues

Witam mamusie, moja historia wygląda tak: jestem w ciąży 20 tydz. czytam dużo o ciązy interesuję się tym wiem, że kobieta w ciąży powinna sluchac spokojnej muzyki, miec przed oczami lagodne obrazy, bo to uspokaja, wycisza, pozytywnie nastraja itp. ze mna jest zupelnie inaczej. Od poczatku ciazy jestem wrecz zafascynowana tematyka II wojny światowej, holocaustem, obozami zagłady. Książki połykam w jeden dzien, szperam w internecie, ogladam filmy o tym. Wiem, że nie powinnam, ale to jest silniejsze ode mnie. Nie wiem dlaczego tak mnie to interesuje - wczesniej historia w ogole mnie nie zajmowala. Maz zabrania mi zbierania informacji na ten temat, ale gdy tylko jestem sama wracam znowu do tej tematyki. Pytanie do was: mialyscie tak dziewczyny, ze w ciazy zaczynalyscie sie czyms interesowac o co wczesniej by siebie nie podejrzewalyscie?? Dlaczego tak sie dzieje?

Gość gość
dziewczyno, przeczytaj jeszcze raz temat swojego postu...

Gość gość
To chyba dobrze ze sie czyms interesujesz? Ale nie rozumiem dwoch spraw: 1. Dlaczego maz ci kaze przestac czytac te ksiazki, 2. Jak sie ma druga wojna swiatowa do zainteresowan ciezarnej kobiety? :O

Gość gość
a wierzysz w reikarnacje?

Gość Clc
tez stawiam na reinkarnacj*****ardzo ciekawa historia ta Twoja nowa pasja...o roznych zainteresowaniach ciezarnych slyszalam, ale II wojna swiatowa...cos w tym musi byc.Pozdrawiam