Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WOPŚ cos na temat

Polecane posty

Gość gość

agata m,wiem że popularność c**przemija,ale nie spodziewałam się że bierzesz tak aktywny udział w akcji owsiaka

Gość gość
chyba wośp nie wopś

Gość gość
No i .....

Gość gość
ja nie mam zamiaru uczestniczyć w tej szopce,NFZ płaci miliony na szpitale,pieniądze zamiast być rozdysponowane na badania na których szpitale bardzo skrupulatnie oszczędzają,a także na nowoczesne wyposazenie klinik,trafiają do kieszeni lekarzy jako pensje,co nie jest adekwatne do wykonywanej pracy,tak jak dzisiaj mają lekarze dobrze to jeszcze nigdy nie było,zarobki sięgające od15000tys do 30000tys miesiecznie to jest absurd,kontrole z NFZ konieczne w klinikach szpitalach,procentowo ile pieniedzy idzie na pobory dla lekarzy a ile na diagnostykę i wyposazenie szpitali???Odprowadzam wysokie składki co miesiąc na ubez,zdrowotne a za badania musze płacic prywatnie ciężkie pieniadze,i to lekarze dzięki naszym składkom mają sie dobrze,a potencjalnego pacj.traktują jak zło konieczne

Gość gość
racja zemscijmy sie na na ludziach

Gość gość
jak mało wiecie na temat funkcjonowania tego typu organizacji,co masz z tego,powiedz?owszem jest parę sprzetów które stoja w magazynach szpitali bo po pierwsze nie nadają sie do uzytku ze względów czysto technicznych,poza tym brak specjalistów aby mogli się nimi posługiwać itd

Gość gość
ani grosza nie dam

Gość gość
zadna nowosc

Nie przejmujcie się ludzie. Owsiak też człowiek. Gdy umrze, umrze z nim wszystko. _ Bunt nie konieczny.

Gość gość
Nie dawaj ani grosza ale też nie zapomnij jak ci się dziecko urodzi powiedzieć że nie życzysz sobie w razie czego żeby te sprzęty ratowały twoje dziecko . Nie zgadzaj się również na badanie słuchu noworodka :D

Gość gość
Ale pierdzielicie głupoty Respiratory w szpitalach,inkubatory,kazde dziecko po urodzeniu ma badany słuch dzieki orkiestrze i masa innych sprzetów.Fakt ze nie powinnismy za to płacic to powinno byc.Ale to jest pl.Zbawi Was ta złotowka.......sknery :)