Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest dla was najlepsze na smutki

Polecane posty

Gość gość

ja kiedyś wszystkim się przejmowałam, denerwowałam a teraz mam to w d.. życie jest okrutne a ch... niech będzie. Mam neta i to daje mi szczęście. Kiedyś piłam piwko żeby było wesoło ale nie lubię kaca na drugo dzień. W necie się zatracam, czytam, gadam, pisze, gram, oglądam filmy i czuję się lepiej :) a wy jakie macie sposoby na lepsze samopoczucie?

Gość gość
Ja nie mam sposobu.Tule mego piesia,tyle.A tak,nerwy na okraglo,wrecz mnie ciepie po scianach.Jak zostanie przekroczona jakas granica,to sie powiesze.

Gość gość
Coś dobrego do jedzenia, dużo slodyczy i dobra ksiązka. Wyjazd gdzieś na kilka dni (byle nie samemu!) żeby oderwać się od rzeczywistości. Alkohol też mi pomaga, ale tylko w towarzystwie bo jak sama zapijam smutek to łapię tylko jeszcze większego doła. Przytulanie się do psa :)

Gość gość
Ja się wyżywam na moim facecie- który dzielnie to jeszcze znosi:P Nie wiem jak długo:) No i oczywiscie standard- coś słodkiego i spac:)

Gość gość
Zakupy lub gorąca czekolada.

Gość gość
wódka :)

Gość gość
Mi pomaga słuchanie muzyki.

Gość gość
Dobre, pożądne jedzenie.. Słodycze:) zrobienie się na bóstwo i robienie sobie zdjęć żeby wrzucić na fb:) fajna książka lub film komediowy polecam pt.: ,, Rrrr.." bombowy:) poza tym sen:) poogladańie zdjęć z przeszłości:) pójście z mp3 ką na spacer i słuchanie ulubionej muzyki:) oglądanie ,, rodziny zastępczej '' niewiem czemu ale ja uwielbiam to oglądać czuje się wtedy jakoś tak bezpiecznie i spokojnie jakbym znów była mała:) poza tym czytanie o ludzkich problemach pomaga bo zdajemy sobie sprawę że inni mają często gorzej od nas, ja zawsze w smutnych chwilach czytam kawały na necie:) lub filmiki na you tube jakieś śmieszne:)

Gość gość
alkohol

Gość gość
Przywilej posiadania psa, nie mam smutków. :-)

Gość gość
a ja mam szczurka i jest kochaniutki i bardzo mądry :)

Gość gość
mi internet na smutki nie pomaga, nie wyobrażam sobie caly czas siedziec rzed kompem to wpędza mnie w jeszcze wieksze smutki. najlepsze dla mnie sa rozmowy z pozytywnymi ludzmi:) cos dobrego do jedzonka, jakies owoce, dobra kawka, pozytywny film, slonce, spacer, zwierzaki, wyjazd tez jest dobry no i oczywiscie kochana osoba.

Gość gość
baardzo długi spacer, basen. Czasem alko ;)

Gość gość
I jak tylko się da - wyjazdy. Najlepiej samotne.