Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WyemancypowanaKobietka

Gdzie znajdę mężczyznę do wynajęcia

Polecane posty

Witam, chciałabym wynająć przystojnego, inteligentnego mężczyznę do towarzystwa. Otóż szukałam w internecie i większość to laiki, zwykli faceci co chcieliby sobie "pobzykać" . Otóż pytanie, gdzie znajdę profesjonalistę? Chce po prostu bez żadnego angażu wynająć mężczyznę, zapłacić mu za usługę i więcej go nie widzieć :) Z góry dziękuję za podpowiedzi, pozdrawiam

Gość g osć tez
po co ci on? :o

Gość gość
zapewne w lokalnej gazecie, w ogłoszeniach towarzyskich. Tam są zawodowcy, tak jak i kobiety prostytutki. Umyci, zadbani, pachnący, robią swoje i tyle ich widziałaś

Gość gosc z miastka
ja jestem takim mężczyzną.Wysoki zadbany wysportowany,Godzina mojego towarzystwa kosztuje 50zł,Minimum 3 godziny.Seks wykluczony. Noc ze mną + sex to wydatek 500zł.W Warszawie dojazd gratis,Reszta do dogadania.

Gość gość
Profesjonalista za 50zł/h. :D

Za 50zł to żaden z Ciebie profesjonalisty, no przepraszam... :) Po prostu potrzebuję takiego Pana, jestem młoda, atrakcyjna, ale mam pewne kompleksy :) Dlatego chce mieć czysty seks z facetem, dla którego to będzie po prostu "usługa" za którą mu zapłacą.

Gość gosc z miastka
jestes pasztetem skoro musisz za to płacić.W takim razie cena rośnie, 200zł/h bo trudne zamówienie,w tym wypadku na noc nie dam rady przyjechać

Gość Mikołajlas
lapalmas@interia.eu Wyższe wykształcenie, atletyczna budowa, 180cm więcej na mailu. Pozdrawiam