Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejka do Boga ha

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego byłam taka głupia, że czekałam w kolejce do Boga po wzrost?;p i mam te 175 które teraz bym z chęcią oddała i np zgarnęła wielki biust;p

Gość gość
ja mam 158 cm i jesem płaska, więc nie mam ani wzrostu ani cycków, więc nie narzekaj tylko ciesz sie z tego co masz

Gość gość
ale masz szpilki!

Gość gość
Nie lubie chodzic w szpilkach wiec chodze w plaskich butach ew na niskim obcasie

Gość gość
Pogodze was panienki,moge i z zyrafom i krasnalicom:-)

Gość gość
żyrafa ma długą szyję i jest wysoooka. Autorka musiała bymieć 2 metry a nie nędzne 175, dodając że po całodziennym wysiłku ma 173-4:p

Gość gość
Ja niestety przegapiłam tą kolejkę.:-)Tak naprawdę też mam kompleks na punkcie wzrostu.

Gość gość
Duże cycki duży tyłek i wysoka to byś była idealna - do hiszpana, anala i wieszania firanek ^^

Gość gość
a ja byłam po wzrost, po biuścik, po śliczną buzie, super talie i piękne włosy;D ale mam z****** charakter więc lipa;p

Gość gość
Właśnie uświadomiłam sobie,że przegapiłam wszystkie możliwe kolejki.Co ja wtedy robiłam?Spałam?

Gość gość
To tak jak większość ludzi na świecie

Gość gość
O ile masz faceta lub powodzenie, więc szanse - jest dobrze :)

Gość gość
drogie kochane WYSOKIE kobitki. Jako że też jestem wysoka-174 cm, postanowiłam znaleźć sposób na utracenie 3-4 cm. wszystko jest możliwe, więc to również. Wiele dziewczyn narzeka na wysoki wzrost. Ja chcę coś z tym zrobić. Jak wiemy między kręgami jest przestrzeń, która zmniejsza się po całodziennym siedzeniu itp. Wtedy ubywa nam 1-2 cm które wracają rano. A jak zrobić by one już nie wróciły?? Pracuję nad tym, napiszę pracę naukową i pomogę wszystkim wysokim kobitkom:D

Gość gość
Wysokie są fajne, o ile szczupłe, byleby też nie tyczka.

Gość stara modelka bez związku
Dziewczynki jeśli macie w jednym temacie niedobór to w innych tematach na pewno macie nadmiar :) Tylko poszukajcie dobrze w sobie. W życiu nie liczy się wyłącznie wymiar cyca, tyłka, wzrostu czy talii... Takie rzeczy tylko w Erze;) Albo w fotoshopie w kolorowych pismach :D My nie jesteśmy czyjąś kserokopią (nawet owoce z jednego drzewa są różne) ale jesteśmy stworzeni na podobieństwo Boga. Doskonałe ciało jeśli sobie zasłużymy bez żadnych chorób czy mankamentów będzie w niebie wraz z nieskończoną radością duszy :) Póki co z niedoskonałości róbcie swoje atuty :)

Gość gość
Daj spokój z tym pocieszaniem się bogiem :-Dboga nie ma nie każdy ma wygląd czy pieniądze trudno. Takie życie.

Gość stara modelka bez związku
Skoro uważasz, że Boga nie ma to jak wytłumaczysz niewytłumaczalne np. powrót do życia Glorii Polo po porażeniu i spaleniu jej ciała piorunem? Kiedy obie piersi miała zwęglone i jej ODROSŁY aby mogła wykarmić swoje dziecko ? Jajniki były ZWĘGLONE I skurczone jak rodzynki a podjęły czynności tak, że potem mogła urodzić dziecko? Jak wytłumaczysz CUD zarośnięcia NOWĄ zdrową skórą poprzednio spalonej piorunem na węgiel ? Jak wytłumaczysz jej spalone nogi piorunem, które miała czarne i bezwładne a Bóg przywracając ją do życia pozwolił jej na nowo mieć sprawne nogi? Obejrzyj sobie świadectwa Glorii Polo to porozmawiamy :)

Gość gość
masz idealny wzrost

Gość gość
Obejrzyj sobie Harrego Pottera to porozmawiamy :) co mnie obchodzi sc fiction glorii polo