Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgdlyn

Krew menstruacyjna jako eliksir miłości

Polecane posty

Gość mgdlyn
nikt już nic nie powie?

Gość mgdlyn
haloo

Gość gość
A nad tym facetem co tak lata do dziś, to może nich się pomodli nad Wami egzorcysta, nie wolno tak się "bawić", modlić do Boga się należy, przestrzegać przykazań i nic innego.

Gość gość
Chciałabyś żeby ktos dolał Ci coś tak obrzydliwego do napoju?

Gość gość
ja się spuściłem do kawy z mlekiem mojej dziewczyny a i tak mnie suka zdradziła:( p*******ć te gusła:(

Gość mgdlyn
chwytam się wszystkich możliwych sposobów

Gość gość
Szkoła tajemna nie afiszuje się ze swoją działalnością. Nie jest możliwe zgłębienie jej sekretów przez osoby niepowołane żadne informacje na jej temat nie pojawiają się w ogólnie dostępnych mediach. Szkoły tajemne to instytucje od wieków prowadzone w bardzo skryty sposób co gwarantuje im zachowanie pełnej tajemnicy. Nawet najbliżsi sąsiedzi mogą nie wiedzieć iż za ścianą ich domów kryje się niesamowity uniwersytet za pośrednictwem którego mistrz przekazuje tajemną wiedzę swoim uczniom. Zarówno mistrz jak i uczeń to osoby które nie zostaną rozpoznane przez społeczeństwo. Ponieważ szkoła która ma coraz więcej uczniów nie może uniknąć rozgłosu i jawności, najlepiej gdy mistrz kształci tylko jednego adepta. Szkoły które działają jawnie odstępują od ezoteryki na rzecz innych dziedzin wiedzy jednak mogą przygotować ucznia do wstąpienia w arkana ezoteryki. http://ezofakty.ezo-coaching.pl/

Gość sennawiosenna
ja chciałabym podziękować pani z maila rytualyuroki@gmail.com zanim zapłaciłąm, dużo rozmawiałyśmy, byłam naprawdę natrętna jak teraz na to patrzę, a jednak ta pani odpowiadałą na pytania i wątpliwości dałą mi rytuał do wykonania samodzielnie, sama ze swojej strony go wzmocniła, doradzała, widać, że zależy jej na człowieku a nie tylko trzaskaniu pieniędzy na ludziach początkowo chciałam rytuał na powrót, ale po rozmowie z nią ( stwierdziłą, że niewarto, bo facet będzie mnie zdradzał), zdecydowałąm się na taki na idealnego partnera, zadziałał!! jestem niesamowicie wdzięczna i będę ją polecać każemu

Gość Alemożnatak
Można też ukuć sie i krew wlać do napoju!?

Gość gość
Jest taki rytual. Z czarnej magii. Dodaje się krew menstruacyjna do napoju mężczyzny by został z tobą na zawsze. Ale. Właśnie. Jest jedno ale. Jeśli mężczyzna naprawdę cię kocha będzie cię ubóstwiał. Jeśli nie kocha cię tak naprawdę i szczerze szybko cię znienawidzi. Moja ciotka tak zrobiła z drugim mężem. Zaczął jej nienawidzić. Pobil. Skatował psychicznie. A że miał mnóstwo kasy ona chciała go zniewolić. Nie polecam tej zabawy. Jeśli facet naprawdę cię kocha to uwierz w to. Nie chcesz chyba by ukochany cię znienawidził.

Gość gość
Ja potwierdzam, moj facet ktory wypil gin z tonikiem i zasuszona krwia jest ze mna ponad 20 lat. Poki co widze ze rytual fziala