Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co mu chodzi

Polecane posty

Gość gość

mam 19 lat a on 21 byliśmy razem 2lata...niedawno mi się oświadczył ja nigdy mu nic na ten temat nie wspominałam on chciał żebyśmy zamieszkali razem wzieli ślub mieli dzieci...zaczą remontować dla nas dom ostatnio w weekend bylismy u niego było ok jak zawsze odwiózł mnie w niedziele wieczorem i nagle zaczą pisać dziwne sms typu że męczy go ten związek że on się nie nadaje by z kimś być w końcu napisał że mnie nie kocha nie chce być ze mną i że całował się z inną...dzwoniłam nie odbierał minął tydzień doszło do spotkania chciałam mu oddać pierścionek zaręczynowy bo uznałam że to koniec...on się rozpłakał pytał czy dam mu czas żeby mógł to wszystko odkręcić że to nie prawda co mówił że mnie nie zdradził nigdy i że mnie kocha co o tym myśleć dać mu szanse?

Gość gość
zdradził Cię i myślał, że mu wyjdzie z nową panną, ale coś poszło nie tak, dlatego wraca na stare śmieci :D

Gość gość
tyle że wiem na sto procent że tego nie zrobił

Gość gość
po co były oświadczyny gadanie o mieszkaniu razem ten dom prace ma zaraz obok domu weekendy spędzaliśmy razem więc niby kiedy miał zdradzić

Gość gość
zdradzał cię od dawna, tyle, że dopiero teraz mu się ulało

Gość gość
kopnij go w d**e ale zatrzymaj pierscionej i go sprzedaj sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna tez no wiesz 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
Jest jeszcze niedojrzałym mężczyzną,typ dziecka które boi się wejśc w dorosłość i związanych z tym spraw.