Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczesna ciaza POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam was panie. Mam maly problem... Robilam test 6 dni po zaplodnieniu... Test wyszedl pozytywny z jasna kreska i widoczna ... minelo 8 dni dostalam biale plamienia... moj brzuch jest napecznialy caly czas tak jak bym wstrzymywala gazy... dostaje mdlosci zazwyczaj na wieczor Moje piersi sa obolale a sutki mnie pieka i szczypia, sa nie do dotkniecia dzisiaj jest 11 dzien w czoraj mialam skurcze w podbrzuszu... i mnie kulo w jajnikach na zmiane... wstajac rano mam lekka zgage... Do lekarza mam dopiero za 2 tygodnie... wiec tak jak w tytule czy to jest mozliwe zebym tak szybko odczuwala objawy ciazy .??

Gość gość
To idź do lekarza wcześniej proste ? PROSTE

Gość gość
Ale w czym właściwie problem? Nic złego się u ciebie nie dzieje. Do lekarza nie ma sensu zbyt wcześnie lecieć.

Gość gość
nie moge wczesniej iz tu nie ma jak w polsce ze idziesz i czekasz w kolejce... rezerwujesz czas do lekarza telefonicznie. tu nie ma tak ze ide do lekarza i mowie ze chce zrobic badanie krwi tutaj wszystko samemu trzeba,,,badania krwi tylko w szpitalach....nie masz nic powaznego nie mozesz zrobic badania z krwi,...

Gość gość
chodzi mi o to czy wogole jest to mozliwe ze az tak wczesne objawy dostalam.???

Gość gość
Autorko nic nie wspomniałaś, że nie jesteś w Polsce..poza tym zrób może test ciążowy

Gość gość
nigdy nie bede w ziazy i jest to smutne nigdy tak sie nie wydarzy no wlasnie no bo wlsnaie tak jest po prosty 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
robilam, 4 testy i kazdy z jasna kreska nie ciemna ale jasna i widoczna

Gość gość
jak widać można. Weź wyluzuj i nie wynajduj sobie problemów gdzie ich nie ma.

Gość gość
no niby mozna ale tyle sie tego naczytalam ze pierwsze 2 tygodnie nie ma zadnych objaw... ze te objawy co ja mam to dopiero po 5-8 tygodnia ciazy.... i nie wynajduje zadnych problemow. Tylko ze tyle tego sie naczytalam ze to jest nie mozliwe wczesniej niz od 5 tygodnia ciazy wiec mam prawo sie wachac...?

Gość gość
Ja objawy miałam już w 3 tc, to co piszę to są przykłady,,tak samo jak każde dziecko trochę inaczej się rozwija, tak samo każda ciąża inaczej przebiega , zrób test !

Gość gość
Czyli spokojnie moge uwierzyc tym testom ktore wyszly pozytywnie lecz z jasna kreska.???

Gość gość
Jak to możliwe, że test Ci wyszedł pozytywnie z jedną kreską ? Test pozytywny to dwie kreski ! Chyba, że tam gdzie jesteś jest inaczej, poczytaj w ulotce

Gość gość
chodzi mi o to ze ta jedna kreska byla taka mocno widoczna a ta druga lekka i nie ciemna jak ta pierwsza....

Gość gość
Też tak miałam z testem, bo wcześnie go robiłam, ale taki test jest pozytywny :) nawet, gdy ta druga kreska jest słaba, więc GRATULACJE jesteś w ciąży :)

Gość gość
jak w 11 dniu mialas plamienie, to znaczy, że to pewnie bylo plamienie implantacyjne. jak długo trwało?

Gość gość
czyli wszystko sie sklada w jedna calosc :) jeszce w sumie tydzien do mojej @ ...ale MAM NADZIEJE ZE JEJ NIE BEDZIE :)

Gość gość
plamienie mam do dzis i to strasznie duzo... co '''chwile'' musze chodzic do toalety i zmieniac wkladki...

Gość gość
i to tak czasami czuje jak podczas okresu...ze mi leci... ;/

Gość gość
nie nie, nie krew.

Gość gość
masz bialy sluz. tez taki mialam i uczucie,ze ci ciagle mokro. normalne. nie panikuj. czekaj cierpliwie na wizyte. nie pal,nie pij:)

Gość gość
i kup sobie kwas foliowy i witaminy dla kobiet w ciazy, nie jedz zoltego sera i watrobki.

Gość gość
A co jest nie tak z żółtym serem? Wątróbkę można jeść byle nie zbyt często.

Gość gość
sera nie lubie watrobki tez nie a co do kwasu foliowego co to jest.? + ja nawet nie wiem jak to sie nazywa tutaj ; oo pic nie pije a z paleniem ograniczylam

Gość gość
w uk kwas foliowy to - Folic Acid, tez jestem w ciazy i mieszkam w uk a zeby nie jesc zoltego sera i watroby to lakerz mi powiedzial tutaj a dlaczego to poczytaj sobie sama, watroba jak wiadomo filtruje wszystko i moga byc w niej rozne toksyny. Ten kwas foliwoy mozesz kupic wszedzie w Asda, Boots, ja kupil w holland and barret, moesz tam zamowic sobie online jedno duze opakowanie na cala ciaze.