Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo przystojny z twarzy ale mam tylko 165cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość

To BARDZO mało jak na faceta, czuje sie jak śmieć widząc, ze nawet 11-12 letnie gnojki są wyzsi ode mnie, w oczach 99,9% kobiet nie istnieje. Pewnie są jakies, ktore lubią niskich ale ja takiej nie spotkalem

Gość Oko__Saurona
przelozony moze sie mylic 🖐️

Gość gość
Jest mnóstwo niskich dziewczyn, którym twoj wzrost nie bedzie przeszkadzal. Sama mam tylko 158 cm i nie przeszkadzalby mi nisku wzrost u faceta, dopoki nie bylby nizszy ode mnie, ale to raczej niemozliwe :)

Gość gość
nie mozesz byc bardzo przystojny z takim wzrostem

Gość gość
Po pierwsze z twarzy nie możesz być przystojny, przystojny to wysoka, harmonijnie zbudowana sylwetka i nawet jak facet ma brzydką twarz ale wysoki wzrost mówi się o nim przystojny. Masz regularne rysy i niski wzrost. :) Po drugie, nie wzrost jest najważniejszy, zobacz ilu małych facetów jest w związkach z atrakcyjnymi kobietami. Twoim problemem nie jest wyrost ale poczucie niskiej wartości.

Gość gość
Dla kobiety twarz nie jest ważna, ważne jest ile masz kasy 👄

Gość gość co nie dał się psycholowi
Tom Criuse

Gość mgdlyn
Tomek kasę ma

Gość gość
Narcyz ! Achh jaki ja jestem przystojny, z takim podejściem żadna kobieta Cie nie będzie chciała, bez względu ile byś urósł ;D

Gość gość
Nie daj sobie wmówić, że nie przeszkadzał by kobiecie twój wzrost. Widziałeś na ulicy dużo par gdzie facet jest niski?

Gość gość
Niscy ale inteligentni mężczyźni rekompensują sobie niski wzrost czym innym. Zdobywają wiedzę, kasę, sławę lub władzę, lub wszystkie rzeczy naraz. To są atuty na które lecą piękne kobiety, Przypatrzcie się niskim politykom, aktorom, ludziom nauki. Wokół nich zawsze są piękne kobiety, którym nie przeszkadza niski wzrost. Autorze, do dzieła postaraj się o któryś z w/w atutów a będziesz przebierał w kobietach jak w przysłowiowych ulęgałkach.

Gość billy gomy
Autorze kobiete moze i znajdziesz, ale nizsza od siebie, i powiedz czy naprawde chcesz by twoj syn z takiwgo zwiazku mial takie same problemy jak ty teraz?

Gość gość
czyli niski bez kasy nie znaczy nic dla kobiet ale żeś mu dał teraz :P

Gość gość
to nie zawsze tak jest, że jak rodzice niscy to ich dzieci także odziedziczą niski wzrost ja sama jestem niska, mam 160, mąż 184 a synowie 188 i 189cm

Gość gość
A ja jestem kobietą i mam 174cm wzrostu i też jako młodsza dziewczyna miałam straszny kompleks.. :) a teraz mi to przeszło, bo inne dziewczyny mówią, że zazdroszczą mi długich nóg :P poza tym mam kochającego faceta, któremu bardzo się podobam ,jest ode mnie parę cm wyższy, ale nie jakoś znacznie :) i jesteśmy bardzo szczęśliwi

Gość gość
gość to nie zawsze tak jest, że jak rodzice niscy to ich dzieci także odziedziczą niski wzrost ja sama jestem niska, mam 160, mąż 184 a synowie 188 i 189cm x Doskonały przykład, że facet poniżej 180 cm jest nikim dla kobiet a kobieta może być niska eh kobiety to mają tak łatwe życie

Znam ten ból :o kilka razy zdarzyło mi sie np w kawiarni wypatrzyć takiego przystojniaka, a kiedy wstał okazywał się kurduplem :o No ale ja mam 170, dla dziewczyny 150-160 nie będziesz wcale za niski

Gość gość
gość czyli niski bez kasy nie znaczy nic dla kobiet ale żeś mu dał teraz jezyk.gif x Ale co mam słodzić, tak wygląda rzeczywistość :-P No, dobra, dodam, że wielka charyzma, wybitna osobowość też dużo znaczy nawet u gołodupca. :)

Gość gość
Głupia sprawa stary, musisz szukać niskiej. To jedyne wyjście

Gość gość
.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość gość to nie zawsze tak jest, że jak rodzice niscy to ich dzieci także odziedziczą niski wzrost ja sama jestem niska, mam 160, mąż 184 a synowie 188 i 189cm x Doskonały przykład, że facet poniżej 180 cm jest nikim dla kobiet a kobieta może być niska eh kobiety to mają tak łatwe życie x x Ale ja wcale o takim wysokim nie marzyłam, miałam chłopaków o wiele niższych tak ok. 170 i było ok. jeden nawet był prawie równy ze mną, To nie moja wina, że zakochał się i został wybrany ten z 184cm. :)

Gość gość
kto w ogóle wymyśla takie bzdury jak to, że powodzenie zależy od wzorstu. ja mam 168cm więc niewiele więcej a jakoś nie mogę narzekać na to, że dziewczyny sie mną nie interesują. te wyższe też. lepiej poszukaj przyczyn braku powodzenia w czymś innym, a nie tłumacz tego wzrostem.

Gość billy gomy
Autorze, po tych odrzuceniach, bo dla kobiety nie mozesz byj jej rowny wzrostem, mozesz sie na nich roznorako mscic. To daje satysfakcje i osladza cierpienie samotnego zycia. Poniewaz wszystkie kobiety maja w 99% podobny gust do meskiego wygladu (w przeciwienstwie do mezczyzn, gdzie kazda potwora w koncu znajdzie swojego amatora), mozesz spokojnie mscic sie na ptzypadkowych kobietach za odrzucenia innych, bo ostatecznie to one wszystkie w jedna trabke dmuchaja.

Gość gość
A ja mam 194cm wzrostu no ale brzydka twarz..i nigdy nie usłyszałem wręcz nie śniłlem że mogę usłyszeć że jestem przystojny..wolałbym być niższy ale mieć atrakcyjniejsza twarz.no ale fakt-takiego niskiego wzrostu mieć bym nie chciał nawet kosztem ładnej buzki

Gość gość
Gdybyś miał pytonga do kolan to by zmieniło sytuację :P

Gość gość
Skoro dla Ciebie wzrost świadczy o atrakcyjności to może napisz do mnie:-)

Gość gość
kobiety jak zawsze ściemniają. :p prawda jest brutalna facet niższy od danej kobiety nie ma u niej szansy chyba, że umie kobietą manipulować to może na numerek.

Gość gość
Dla faceta 70% piękności kobiety to inteligencja, więc raczej do konfrontacji z żadnym niewyrośniętym nie dojdzie :P

Gość gość
dla mnie przymiotnik "przystojny" tyczy się wyłącznie twarzy. to tak jakby o kobiecie mówić piękna bo ma 180cm a że twarz jak mops to nie ważne. jakim cudem wzrost może być przystojny? co Wy próbujecie ludziom wmówić, można mieć przystojną twarz ale nie przystojny wzrost i zawsze tak tego słowa się używało

Gość gość
Z tymi szansami nie przesadzaj, wcale taką rzadkością nie są pary z wyższą dziewczyną, no i nie jakimś paszczurem tylko zdrową d**ą :D