Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo przystojny z twarzy ale mam tylko 165cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość
To że chciał zamoczyć nie gwarantuje docenienia twojej inteligencji :D

Gość gość
nie ściemniają, przynajmniej nie wszystkie, zobacz sobie na kobiety takich ludzi jak R.D.Niro, Tom Cruise. Al. Pacino, Nicolas Sarkozy, nasz Jacek Braciak, i wiele, wiele innych

W ogóle to jestem bardzo, ale to BARDZO ciekawa jak wygląda facet, który sam o sobie mówi, że jest bardzo przystojny :D ja np z wrodzonej skromności nie nazwałabm sienie piękną...:p

Gość gość
i nie oznacza, że sam jest wielce inteligentny. w końcu swój zawsze znajdzie swego

Gość gość
ktoś tam niżej napisał "przystojna twarz", niech wyjaśni jak twarz może być przystojna, no jak?

Gość gość
przystojna i piękna są znaczeniowo prawie identyczne, pierwszego dziś używa się raczej w stosunku do mężczyzn (do kobiet już nie). ładna też jest raczej zarezerwowana dla kobiet, o kobiecie powiesz, że ma piękną/ładną twarz, a szukając męskiego odpowiednika to będzie przystojna no prędzej to niż przystojny wzrost...

Gość gość
gość nie ściemniają, przynajmniej nie wszystkie, zobacz sobie na kobiety takich ludzi jak R.D.Niro, Tom Cruise. Al. Pacino, Nicolas Sarkozy, nasz Jacek Braciak, i wiele, wiele innych x ludzie sławni i bogaci gdyby zwykły kowalski nawet tak wyglądał to Polki nawet by na niego nie splunęły

Gość gość
Zwyczajnie, facet może mieć japę agresora z bliznami o której nie mozna powiedzieć ładna nie mówiąc o pieknej, a pomimo tego się podobać kobietom :D

Gość gość
ale dla mnie japa agresora z bliznami nie jest przystojna. a to, że każdy może się komuś spodobać to inna bajka

Gość gość
gość Zwyczajnie, facet może mieć japę agresora z bliznami o której nie mozna powiedzieć ładna nie mówiąc o pieknej, a pomimo tego się podobać kobietom smiech.gif x Kobiety lecą na typ agresora, damskiego boksera choćby z wyglądu

Gość gość
powiedzenie ładny facet, czy też facet z ładną buzią, twarzą jest bardzo niemęskie, nawet powiedziałabym trąci gejostwem facet nie ma być ładny, on ma być męski czyli twarz trochę ładniejsza od diabła za to sylwetka wysoka, silnie zbudowana, harmonijna budowa

Gość gość
Twoja japa nieagresorki bez blizn uważana przez ciebie za piękną też nie każdemu facetowi się nie podoba, dla części z nich jesteś zwyczajnym paszczurem :P

11.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Twoja japa nieagresorki bez blizn uważana przez ciebie za piękną też nie każdemu facetowi się nie podoba, dla części z nich jesteś zwyczajnym paszczurem x Zastosowałeś podwójne zaprzeczenie czyli .... :-P zaprzeczasz sam swoim słowom.

Gość gość
zwykłe przeoczenie przy edytowaniu wypowiedzi ;-)