Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem w ciąży POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Ok 1,5 tyg, temu "pieściliśmy się" z moim chłopakiem. On wkładał mi tam palce, ja robiłam mu dobrze, chociaż żadnej spermy, jak dobrze pamiętam, nie było. Potem "ocieraliśmy się" o siebie narządami, on prawie we mnie wszedł, ale nie chcieliśmy ryzykować bez prezerwatywy. Boje się, że wpadliśmy. Może to niedorzeczne, ale naczytałam się naprawdę BARDZO WIELE o tym i podobno teoretycznie może być tak, że może dojść do zapłodnienia, np gdy trochę preejakulatu dostanie się dopochwy. Wydaje mi się, że nie było go, ale robiłam mu wcześniej loda i nie wiem, czy to był preejakulat, czy moja ślina. Może po tym się wydać, że wariuje, ale po prostu mam już wszystkie możliwe myśli. Okres zawsze miałam nieregularnie, od jakichś 3 miesięcy mam w miarę regularnie, to znaczy na początku miesiąca. Miesiąc temu miałam 8 grudnia, teraz jeszcze go nie mam. Boję się, że wpadliśmy, cuda się zdarzają.

po 1. Przeczytaj to co napisałeś/aś i się jeszcze raz zastanów. po 2. Nieregularny okres + stres przez, który teraz przechodzisz = spóźniony okres. Nie jesteś w ciąży, musiałby wejść do środka, nawet po przez "przerywańca" ciężko zajść, bo plemników musi być spora ilość, bo jest długa droga z przeszkodami do jajników. Ale skoro się obawiasz to zainwestuj w test i go zrób.