Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest wam smutno ze nie ma zimy

Polecane posty

Gość gość

powinien chociaz popadac sniegi z 5 dni, do tego 10 dni silnych mrozow wtedy czekaloby sie juz kiedy przyjdzie wiosna a tak mamy polowe stycznia i czekamy kiedy przyjdzie zima chodzimy w rozpietych kurtkach, swieci slonce jak w maju ale to przeciez nie ma nawet jeszcze polowy zimy !

Gość gość
ani trochę nie jest mi smutno, szybciej przeleci czas do wiosny to po pierwsze a po drugie oszczędzam kupę kasy na ogrzewaniu mieszkania :)

Gość matrona303
Wcale

Gość gość
Absolutnie zima mi do niczego niepotrzebna. Tyram pod golym niebem, dojezdzam na rowerze bo bilety drogie. Wiec cieplo i bez siegu mnie interesoje:-)

Ani trochę. Zima jest beznadziejna. Jak dla mnie to mogło by tak zostać, a potem od razu niech się zrobi ciepło.

Gość gość
ale czegos mi brakuje jak nie ma zimy to nie w porzadku, jest jakas anomalia czuje sie z tym dziwnie

Gość gość
Masz czas i kase do kanady wyskocz tam pewnie zimno i kazdemu śpicor do brody siega:-)

nie. nie muszę praktycznie rozkręcać kaloryferów, mogę się lżej ubrac i nie ma *****ego zimna i *****ego śniegu:) jedynie czego się boję to tego, że łatwiej o infekcję w takim rosole:(

Gość gość
mi jest cholernie smutno, bo ja zimowa pani jestem, uwielbiam dużo śniegu i mrozu i mi wcale to nie przeszkadza, bo nasz klimat i śnieg w zimie musi być (choć klimat właśnie się zmienia). z większym niepokojem patrzę na moje drzewka owocowe, które zaczynają puszczać pąki i jeśli pojawi się wyczekiwana zima, to będzie g***o, a nie ukochane domowe owoce..........