Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robią byłe prostytutki jak juz zakończą proceder

Polecane posty

Gość gość

czy już zawsze mają przegrane życie? nieudane związki , choroby, brak dzieci?

Gość gość
operacje plastyczne robia i dziewice w innym miescie udaja

Gość gość
plucza. nie proceder, tylko prace w zawodzie.

Gość Pod egidą mecenasa
Rozbijają się po świecie i rżna tylko prywatnie:D

Gość gość
Jak to brak dziec***puszczalskie często mają dzieci od groma, każde z innym :D

Gość gość
przesiadują na kafeterii przekonując innych że seks z facetem bez brania kasy za to frajerstwo

Gość mrogala
ja znalam taka to brala fagasa placila mu wczasy i wyjezdzali,i gdzies pod palmami ona sie dozywiala

Gość gość
wracają do kraju z dziećmi.. Każde od innego samca.. i żyją z pomocy społecznej, bo nikt ich nie chce. No bo jak to? K...ę i darmozjady pod dach swój wziąć? Przerobione to było.. VIVA ITALIA!!!;)

Gość gość
Jeśli naprawdę są gorącymi laskami z rzeczywistymi potrzebami seksualnymi to myślę, że na brak kandydatów na męża nie mogą narzekać, nawet jak zalotnik zna ich przeszłość. Masa jest facetów, którym to nie przeszkadza a gorąca dziewczyna to prawdziwy skarb. Wiem bo sprawdziłem :)

Gość gość
Wciągają piłki lekarskie.

Gość gość
przez doope załatwiają wszystkie sprawy dostanie pracy utrzymanie się w niej itp...

Jasne, wszystko przecież się załatwia przez du...pę. Cały świat opiera się o du.. pę. Przez d... się rodzi, za du.... pami lata i na du... pie zazwyczaj umiera.

Założyłam firmę, mam dom- własny w prestiżowej dzielnicy dużego miasta. Mam męża, dziecko, auto, psa i co najważniejsze uśmiech z gęby mi nie schodzi. Nie martwię się czy wystarczy mi od pierwszego do pierwszego. Taki happy end.

Gość Czterdziecha co ma pecha
Wychodzą za mąż i są perfekcyjnymi zonami.

Na to nie ma żadnej reguły. Jednak większość zostaje w procederze staczając sie po równi pochyłej.

,,Chyba Purpurowa Łza najlepiej oświeci cię w tej kwestii.'' Z Purpurowej Izy taka prostytutka, jak ze mnie Królowa Angielska:P

"Jednak większość zostaje w procederze staczając sie po równi pochyłej"" . Jak zwykle, jak zwykle i jak zwykle jak Cię ktoś porządnie nie.....hmm... to chodzisz po forum i ujadasz jak wyposzczony ratlerek. Poszła w miasto, może jeszcze się coś trafi, nie jest tak póżno.

Nie aha , tylko wciągaj rurki na tyłek i wychodż . Gdybym nie usypiała dziecka, i nie musiała czekać na ciasto z piekarnika nie było by mnie tu. Ech.. uroki małżenstwa :-D Siedzicie na d****h w domu a potem płacz ze facet mnie olał.

Ja tam sobie dzisiaj z przyjemnoscia odpocznę. Gotowac będę jutro. Wbrew temu co o mnie myslisz, ja dobrze ludziom zyczę i nie przeszkadza mi ich nieaktualna przeszłość. Po prostu czasem jak Cię czytam, troche trudno mi uwierzyc, ze naprawdę byłaś prostytutką, ale wszystko jest mozliwe..;)

Gość gość
purpurowa Jestem czytelnikiem tego forum od kilku lat ( z roznymi przerwami :D ) i mialem tu kilka wcielen ( nick'ow) a ile masz lat w ogole ?? na wszystko Ty zapracowalas ?? aha a nie obawiasz sie ze spotkasz bylego klienta ?? a moze juz spotkalas ?? :>