Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona malwa

jak rozkrecic nudnego faceta

Polecane posty

Gość czerwona malwa

Prosze o pomoc

Gość Kira galczynska
jaka jest roznica miedzy rzadem a papierem toaletowym? zadna, jedno i drugie do d**y 🖐️

Gość czerwona malwa
Niesety on nie ma poczucia humoru

Gość gość
no tozalezy ale na ogol to sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet no iwesz 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość czerwona malwa
Nie rozumiem a link nie otwieram bo pisze z tableta wiec prosilabym jasniej

Gość czerwona malwa
Moj facet nie lubi imprez, spacerow i ogolnie wyjsc z domu a ja chcialabym aby mial troche wiecej entuzjazmu, juz nie mowie aby sam wyszedl z jakas inicjatywa

Gość czerwona malwa
Dlatego pytam jak go rozruszac, nie chcialabym sie z nim rozstawac ale bardzo przeszkadza mi jego siedzenie z pilotem w reku

Gość gość
sa takie kobity którym by to az tak nie przeszkadzało to jego nudziarstwo jak nie nadajecie na jednych falach to i wyjazd na Malediwy nic nie da pewnie jest taka której jego charakter by pasował a dla Ciebie jakiś tam inny gdzieś jest

Gość gość
fakty fakty fakty podaj troche :-)

Gość gość
jak facet potrafi uszanowac partnerke to to jest wazniejsze niz imprezki moze Ty tego nie widzisz

Gość gość
sama raz na jakis czas zaaranzuj jakies wyjscie /gdzies/ on raczej sam tego nie bedzie robic bo to nie jego styl i albo to akceptujesz albo sie rozstajecie to nudziarstwo TEN SPOKÓJ mozna polubić

Gość gość
Daj mu amfetaminy przemiennie z marihuana.

Gość gość
czarne ponczoszki, stringi i siweczki... :-)

Gość czerwona malwa
Jesli chodzi o lozko to tu akurat jest aktywny

Gość gość
za malo kawalow opowiada? :-)

Gość czerwona malwa
No dobrze..cos wiecej ? Prosze bardzo. Ja czesto organizuje nam czas, idziemy na zakupy na basen, na spacer, wlasciwie to wszedzie, o ile ja zaproponuje i troche pomarudze zeby sie ruszyl. On jest codziennie zmeczony po pracy. Ja nie pracuje i w domu mi sie nudzi wiec chcialabym wyjsc chociaz na spacer. Dodam ze w tygodniu moge to zrozumiec ale niedziele tez go musze wyciagac. Moj favet tez malo mowi raczej slucha co ja mowie i cos przytaknie podczas tego calego odpoczywania po pracy. Nie ma pasji ale lubi dobre filmy i muzyke ktora zreszta jest z nim stop w domu w aucie, wiec chyba nie jest z kosmosu skoro lubi rozrywke choc w tej formie. Wiem ze chyba szalu nie ma ale moze jest dla niego jeszcze jakas nadzieja na ciekawsze zycie

Gość czerwona malwa
Ja jestem zywiolowa towarzyska zwariowana on spokojny i cichy Podobno przeciwienstwa sie przyciagaja. Co myslicie o takim polaczeniu ?

Gość gość
Trzeba faceta poznać z twoimi fajnymi koleżankami od razu będzie chciał wychodzić na imprezy, a tak serio może on się krempuje przy tobie że jest taki spokojny, ty masz temperamencik a on czuje się zażenowany tłumem więc może imprezki w miejszej grupie najpierw bym proponował a potem dopiero te w dyskotece jak się już oswoi, życzę powodzenia :)

Gość gość
To co was w ogóle łączy?

Gość gość
zmienić na takiego,przy którym nie będziesz się nudzić? Co to w ogóle za pytanie, jak się razem nudzicie, to po co być parą?

Gość gość
no wlasnie co was wogole laczy poza jego czlonkiem?:D

Gość czerwona malwa
Co nas łączy? Miłość. Kocham go a On mnie. Nie przyszłam tutaj żeby go obgadywać i się skarzyć bo dobrze wiem jak to wygląda z boku, chodzi raczej o to że brakuje mi pomysłów na to by coś zmienić, może jakieś rady? Tylko proszę nie radzić mi z nim zerwać bo to już raczej nie możliwe, jest moim mężem od 6 lat. Czy to coś zmienia? Może chodzi własnie o rutynę.. już sama nie wiem

Gość gość
zaproś na imprezę seksowną koleżankę w jego typie, rozkręci się chłopak, az mu dym z rozporka pójdzie

Gość czerwona malwa
W tym rzecz że mąż nie zwraca uwagi na kobiety na ulicy, spojrzy ale bez większego zaciekawienia, one tez mu chyba spowszedniały tak jak ja

Gość czerwona malwa
Ahh rozrywka mojego męża Piwo:P niestety z szafki kuchennej i na fotelu Niecierpię tego rytuału dla mnie to strasznie nudne tak siedziec sam z sobą i sączyć browar. Może ja dziwna jestem ale wolałabym mnie zaprosić do pubu na jego miejscu

Gość mozecie mnie zabanować
a ja nie lubię z moją chodzić na zewnątrz bo zawsze coś,jej odwala, zaczyna flirtować, kręcić pupką jak to się mówi, loda mi zrobiła jak wsadziłem penisa w buzię a wcześniej koledze nie miała oporów robić,sama mi o tym mówiła ale chciał udawać świętoszkę.. wiem że jestem jej pierwszym spokojnym facetem i nie potrafi się jeszcze przestawić, ale powoli mam już tego dosyć, jeszcze jedna taka i akcja kopnę ja w jej grubą d.pę. Wolę być sam niż z jakimś szmatławcem z k****eniem we krwii.

Gość taki jeden facet 1984
przeciwieństwa się przyciagają ...ale na krótko

Gość gość
jak mozna kochac kogos kogo uwaza sie za nudnego? bezsens jakis