Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Notariusz

Polecane posty

Gość Babriela

Ja zawsze korzystam z usług kancelarii notarialnej w Katowicach i polecam kancelarię Tomasza Zaparta. Kancelaria znajduję się na  Wojciecha Korfantego 2 lok. 310 i świadczy kompleksowe usługi z zakresu prawa notarialnego. 

Najlepiej po prostu się odezwać, wytłumaczyć całą sytuację dokładnie i zapytać mniej więcej o koszta. Jak znajdziecie kogoś rzetelnego to nie powinno być problemu. Z własnego doświadczenia mogę polecić Wam - https://www.notariusze-slupsk.pl/ . Korzystałem i nie narzekam. Szybko, konkretnie i przyjemnie.

Gość annak

W Krakowie od lat wierna jestem kancelarii  www.notariuszkarczewska.pl/  Załatwiałam u nich od dawna wszystkie swoje sprawy i zawsze jestem zadowolona  z obsługi. To sprawdzeni profesjonaliści.

Gość miro

Mi  z kolei odpowiada www.notariuszcebulski.pl To kancelaria z Gliwic. Niedawno byliśmy tam finalizować kupno mieszkania i obsługa notarialna na jak najlepszym poziomie, profesjonalnie i miło  a do tego taksa całkiem ok.

Gość Lena

Jak ktoś jest z okolic Katowic to polecam Kancelarię  Notarialną Tomasza Zaparta na  Wojciecha Korfantego 2 lok. 310. Miałam okazję kilka razy korzystać z usług tej kancelarii i za każdym razem moja sprawa była załatwiona i dopięta na ostatni guzik. 

Możesz także przejrzeć ofertę kancelarii notarialnej www.tarkowski.eu. Kilka miesięcy temu korzystałam z ich usług podczas sprzedaży domu pod Wrocławiem. Bardzo miła atmosfera i profesjonalna obsługa.

Gość magoP

Zawsze warto poszukać sobie porządnego notariusza. W Poznaniu taka dobra kancelaria to ta pani Ireny Antkowiak www.notariuszantkowiakirena.pl/ Pełen profesjonalizm, solidność, dobre podejście do klienta, plus nieprzesadzona stawka.

Gość Gabi

Ja polecam skorzystać z ofert kancelarii notarialnej z Katowic u Pana Tomasza Zaparta.  Bardzo szybko można się do tej kancelarii zapisać i wszystko zostanie załatwione tak jak trzeba. Ja korzystała z ich usług jak sprzedawałam mieszkanie. 

Gość inga

Czasami bez notariusza po prostu się nie obędzie i wówczas lepiej trafić na doświadczonego, z dobrym podejściem do klienta. Ja miałam to szczęście, że trafiłam na panią Cejrowską z tczewskiej kancelarii. 

Gość dienga

Notariusz Cejrowska z Tczewa bardzo mi pomogła. Warto jest postawić na profesjonalną pomoc, zwłaszcza w tak istotnych kwestiach. 

Gość Majka

Ja tez korzystałam z usług Pana Górskiego z kancelarii u Pana Górskiego na Warszawskiej Woli i również polecam.   Ja osobiście wybrałam ta kancelarię bo  mieszkam na Ciołka i zależało mi na szybkim załatwieniu sprawy. 

Zdecydowanie cena notariusza różni się od wielu czynników, między innymi miasta. Ja polecam  https://www.notariusz-gliwice.com.pl/ sama korzystałam z usług Anny Mańki, godny polecenia i zaufania notariusz. Pani pomagała mi sporządzić akt pełnomocnictwa. Szybko i sprawnie poszło, akt bez zarzutu, jest respektowany w każdej instytucji. Do tego pani bardzo sympatyczna i pomocna, zawsze wszystko wytłumaczy prostym i zrozumiałym językiem. 

Gość Alicja

Ja jestem z Katowic i najbliżej było mi do kancelarii na  Wojciecha Korfantego  i polecam kancelarię Pana Tomasza Zaparta.  Kancelarii położona jest na trzecim piętrze Biurowca Korfantego 2  i świadczy kompleksową obsługę  prawną  oraz pełen  zakres  czynności notarialnych.

Gość olenka

Ja w Kobyłce znalazłam świetną kancelarię notarialną - notariusz Dagmary Gwiazdy dagmaragwiazda.notariusz.pl Ze spotkania była zadowolona, było super profesjonalnie, w miłej atmosferze i do tego czeka was tam nieprzesadzona taksa. 

Gość atena

Jestem usatysfakcjonowana współpracą z notariusz Cejrowską. Zajmuje się kwestiami notarialnymi mojej firmy. Bardzo dobra.