Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asystentka1900

Praca na Poczcie Polskiej

Polecane posty

Gość Asystentka1900

Jestem ciekawa Waszej opinii na temat pracy na Poczcie Polskiej, wynagrodzenia i pracy. Sama jestem asystentką siedzącą na okienku i to co się tutaj dzieje, przechodzi ludzkie myślenie. Praca po godzinach za darmo. Wieczne dopłacanie za wszystko ze swoich pieniędzy i umowy śmieciowe :(

Gość gość
a ile zarabiasz? Ja kiedys aplikowałam, ale sie nie dostałam.

Gość Asystentka1900
Nie ma tutaj żadnych pracowników tejże firmy? Pliss... Proszę o Wasze wypowiedzi!

Gość Asystentka1900
1250 złotych brutto/ 3/4 etatu - gdzie dwie godziny dziennie max pracujesz po godzinach za darmo :( Czy tak się dzieje wszędzie w tych placówkach? Uwierz mi masz chyba szczęście, że się tam nie dostałaś.

Gość gość
a jakie maja wymogi? Ciezko sie dostac? wywalaja po 3 miesiacach?

Gość Asystentka1900
Jak ja się dostałam to chyba ciężko nie jest :) Wystarczyły dwie rozmowy kwalifikacyjne. Jak się będzie stale uśmiechać i cicho siedzieć i zgadzać się na wszystko to posiedzisz dłużej niż 3 miesiące :/

Gość gość
kierownik na poczcie w oddziale w zakopanem ma na reke 5 tysiecy minimum wiec nie jest zle

Gość gość
Jak ja się dostałam to chyba ciężko nie jest x x niewiele mi to mówi... Masz podstawoe wykształcenie i brak doswiadczenia w czymkolwiek?

Gość Asystentka1900
Może i kierownika tyle ma, ale inni pracownicy nie. Jakie wykształcenie? Akurat wykształcenie uwierz mi nie ma tutaj żadnego znaczenia

Gość Zuzia z Poznania wlkp
No dobra, ale obsługa na poczcie rewelacyjna nie jest. 10 minut stać w kolejce, żeby wysłać paczkę do w-wy? Są dwa okienka, trzy panie, a obsługuje jedna.... średnio kumata...

Gość gość
wykształcenie zawsze ma znaczenie !!! a jeśli masz inne zdanie to pewnie dlatego że go nie posiadasz

Gość gość
nie pytam o realne znaczenie wykształcenia tylko o to, czego wymagaja... :( chyba nietrudno sie domyslic

Gość gość
kierownik zarabioa sporo

Gość gość
kierownik odpowiada to dużo zarabia

Gość Asystentka1900
Wykształcenie wyższe magisterskie. Ale pracują ze mną osoby ze średnim pomaturalnym. A 10 minut stoi się tylko dlatego, że owa pani w okienku ma taki a nie inny program na komputerze w który musi wbić wszystko co owa Pani by chciała. Nie da się tego zrobić szybciej.

Gość Gołąbek pocztowy
Zuziu z Poznania Czy Ty w ogóle masz pojęcie co Pani w okienku musi zrobić aby wysłać Twoją paczkę do Warszawy? Znasz program pocztowy? Znasz? Mówię o teraźniejszym programie Poczta System 2000. Wiesz co trzeba tam wklepać abyś była zadowolona, że paczka doszła? Dlatego tyle to trwa. Jak nie wiesz - to nie zabieraj głosu w tej sprawie.

Gość Ekspedycja
Mogę tylko powiedzieć ze to co się dzieje na poczcie to jest masakra. Ludziom na okienku patrzą na ręce jakby pierwszy raz w pracy byli, każą im przy tym mówić dzień dobry do widzenia, wciskać co tylko się da i ładnie się przy tym uśmiechać. Podstawiają fałszywych klientów szpiegów, żeby sprawdzić czy Pani w okienku się uśmiechnie i czy proponuje te rożne badziewia bo jeśli nie to na drugi dzień wezwanie do dyrektora na dywanik...

Gość gość
Powiem tak pracuje na poczcie,dokladnie w WER'ze i jestem zadowolona;)

Gość gość
mama tam pracowala i bardzo jej sie podobalo no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0