Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety co byscie zrobily bo ja juz nie wiem list od bylego

Polecane posty

Gość gość

dostałam list miłosny od byłego, którego zostawiłam bo nie okazywał mi zbytnio zainteresowania mną, nasz związek trwał krótko(ciężko to nawet nazwać związkiem) ale przed i w trakcie super się dogadywaliśmy, chciałam go i czułam sie super przy nim a on przy mnie. jednak pojawił się ktoś inny i poszłam do innego od razu, jak desperatka, bo czułam się samotna, bo ten który mi się wcześniej podobał nie okazywał mi aż tyle uczuć i się nie angażował aż tyle co ja, czasem bylo jak zwykli znajomi, ale kiedy powiedziałam mu, a właściwie sam się domyślił to nagle się odwróciło, dowiedziałam się ze się zakochał i jestem jego jedyna. tylko chciał się upewnić. i tęskni za mną. jak się o tym dowiedział stał sie dziwny, agresywny, na zmianę z łagodnością. przysłał mi list miłosny, kwiaty, a na drugiej kartce napisał 1000 razy kocham cię, tak się wzruszyłam, że płakałam całą noc że go tak zraniłam. nie wiem co mam zrobić, głupio się zachowałam ale co byście na moim miejscu zrobiły, czuje się podle. dodam, że mamy po 22 i 23(ja).

Gość gość
kiedy króliczek zwiał to zaczął Cie gonić, jak on zamilknie ty pójdziesz do niego, po czasie emocje opadną i zatęsknisz za nim, moim zdaniem facet był by z tobą do końca życia, on się już zakochał i wie ze Cie stracił, przemysl to. poszłas do innego-jego nie kochasz, to zauroczenie i odskocznia. dajcie sobie czasu.

Gość gość
u la la, mi by tez serce zmieklo, zranilas go. eh, ja mialam na odwrot.

Gość gość
Nic nie robić. Jak były to były. Czas przeszły i niezawracać sobie głowy byłym.