Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna wieczorową porą

Mój chłopak ma przyjaciółkę o której mi nie powiedział

Polecane posty

Gość monika z tarnowa
Mówię ci, ten twój chłopak musiał się w niej kochac kiedyś, moi przyjaciele to panowie którzy chcieli ze mną randkować i stworzyć ze mną związek, są blisko, bo myślą że kiedyś to im się uda

Gość gość
"on chyba boi się, że mu zabronię sie z nią zadawać" Jesli nie pasuje Ci ta cala przyjacioleczka i sam fakt (mnie by nie pasowalo), to postaw go przed wyborem Ty albo ona i w ten sposob przekonasz sie, kto jest dla niego wazniejszy. Ja tak zrobilam (nie zatajal, ze ma kolezanke, ale panienka cichcem wyslala sms z zaproszeniemna wyjazd dla 1 osoby - i nie chodzilo o mnie :P, choc mnie wczesniej poznala). Krotka pilka, dobrze radze, szkoda czasu i emocji na podejrzenia i juz zaistnialy brak zaufania. Madrej decyzji zycze.

Gość smutna wieczorową porą
nie wiem co ta dziewczyna od niego chce, jest tak samotna, ze musiała się czepić zajętego faceta, żeby ktokolwiek się nią interesował i aby mogła pisac z jakimś facetem czy próbuje mi go odbić...

Gość papubebalok
o i tu też masz temat, a wiesz co przyszło mi do głowy? może powiedz chłopakowi, żeby zapoznał tą przyjaciółkę z kimś! przecież chłopak ma wielu kumpli i mógłby ją z kimś zeswatać, a jakby była taka samotna - zawsze może poznać Ciebie i z Tobą chodzić na basen, ploteczki itp. Ciekawe jakby on zareagował na propozycje aby ona miała chłopaka?byłby zazdrosny czy uznałby "o super pomysł, przydalby jej się chłopak"

papubebalok i tutaj mnie znalazłaś, miałam Ci napisać, że działam w dwóch działach tematycznych :P :P wiesz co chciałam, żeby mnie z nią zapoznał to powiedział: ale ja też nie znam Twoich kolegów wszystkich :P A z tego z fb podejrzałam to napisał jej pewnego razu, kiedy zaczęła jeczeć, że jest taka samotna, szkoda czasu na samotność, że jest ktoś komu bardzo się podoba, kto jej pragnie i być moze niedługo się ujawni. Ona dociekała kto, ale on pisał, że nie moze powiedzieć bo komuś obiecał, że pewnie sama niedługo się dowie...

chyba nie chodziło mu o niego samego :[

ZA DUŻO ANALIZUJE :( ale też nie mogę tego wykluczyć, jakby jego kolega się w niej podkochiwał to myślę, że powiedziałby mi: ten a ten się w niej podkochuje, a mnie z nią nic nie łączy a on nie pisnął o tym ani słówka

Gość papubebalok
też tu bywam, glownie gdy mam problemy, a gdy dobrze się dzieje to szaleje na ogolnym :P ale tu ludzie maja więcej wyrozumialosci i zrozumienia a nie tam się tylko nabijają albo podszywają, brrr co za zimny dzień, wychodzisz dzisiaj na dwor?

wychodze, trzeba ochłonąć ps: a jak jemu chodziło o o to, ze to on jej pragnie tak naprawdę :(

Gość papubebalok
a ogolnie widzialas ja? ma zdjęcia tam? ladna jest? ile ma lat? p.s wiesz,że mój chłopak (ex? :( ) stracil ze mna cnote? ;p raz mi powiedział "może czekałem na tą wyjątkową?" a był niesamowicie przystojny, wysoki, ladnie zbudowany... na początku to podejrzewałam, ale później jak już to zrobiliśmy (a oszukal mnie,ze miał 4 przede mna bo wstyd mu się było przyznać jaka jest prawda) to nie uwierzyłabym i zszokował mnie, był naprawdę dobry w te klocki :( powiedziałam mu "to pewnie teraz będziesz chciał sprobowac z inna :( a on na to : mój wujek stracil cnote z ciotką i są tyle lat razem... (tylko raz ją zdradzil podobno ale to było 10 lat temu)

Gość gość
autorko, Ty masz problem sama ze soba. Po pierwsze- kto Ci dał prawo grzebać mu w facebooku? po drugie= zluzuj gacie!

Gość gość
Tyle o sobie wiemy, na ile sprawdzilismy :P Dobrze zrobila, trzeba zachowac czujnosc.

Mam gdzieś jak ona wygląda, jaka jest, po prostu nie chce być robiona przez kogoś w balona, w kim pokładam nadzieje i oddaje temu komuś serce...

Gość FACET AUTORKI
To ja jestem z twoim facetem idiotko :*

Gość gość
Ja straciłam przyjaciela przez jego dziewczynę i jej za to nienawidzę. Przyjaźniłam się z nim od podstawówki, on się we mnie kochał - ja w nim nic a nic, w końcu mu przeszło, kumpelstwo między nami trwało. Aż poznał dziewczyne... wredną feministkę, która nad nim zapanowała, rządziła, wyzywała go i w ogóle robiła z nim co chciała. Bo on taki głupi i naiwny to trzeba przyznać. W koncu zrobiła się zazdrosna i poczuła zagrożenie i kazała mu zerwać ze mną kontakty. A on posłuchał. Nic bardziej mnie tak nie bolało :O straciłam najlepszego kumpla. Wiesz autorko dopóki ona nie podrywa twojego faceta to daj temu spokój. Bo ja nie robiłam nic złego, byłam tylko kumpelką a przez laske straciłam tego kumpla.

Gość papubebalok
bo przyszło mi do głowy - a co jeśli ona jest np.na wozku inwalidzkim albo bardzo gruba? a on tak z dobroci serca się z nią kumpluje? :P ale takie rzeczy chyba tylko w tv

nic z tych rzeczy, takich problemów jak nadwaga czy wózek inwalidzki nie ma

Gość gość
Na pewno za każdym razem jak jest ze swoją przyjaciółką to ogląda jej motylka , może jest bardziej barwny niż twój ?;-)

Gość gość
ŁO ALE SIE TUTAJ NIE MIŁO ZROBIŁO

Gość gość
a ja nie mam ani przyjaciółek ani przyjaciół :(

Gość gość
prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie

Gość gość
uważaj