Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna po rozwodzie

Polecane posty

Gość samotna ale szczęśliwa
1. gościu, gdzie wyczytałeś że co chwilę mam nowego faceta do łóżka? 2. ten, z którym się spotykam nie leci na moją kasę bo gdziekolwiek wychodzimy, każdy płaci za siebie. na seks też nie leci - bo wiele spotkań nawet się seksem nie kończy - jest bardzo dużo rzeczy w życiu, które można robić we dwójkę :D no ale wiedziałam, że takie komentarze będą :)

Gość gość
samotna - napisałaś tak: i odtad moge przebierac w facetach jak chce . to jak to rozumiec chwalipięto ? :-) wiele spotkań nawet nie kończy sie seksem. ale wiele kończy, prawda? oj krecisz kobieto :-) ..... TEGO KWIATU JEST PÓŁ ŚWIATU . NIBY TAK, ALE MĘŻCZYŹNI MAJA WIEKSZY WYBOR, BO JEST ICH WIECEJ. I bardzo trudno znaleźć wartościowego, fajnego i przede wszystkim WOLNEGO faceta, Ci lepsi sa zajeci i raczej nie zostaja rozwodnikami :-p

mogę, ale to nie znaczy, że to robię :P a pisząc o spotkaniach miałam na myśli spotkania z jednym konkretnym mężczyzną - tym młodszym nadinterpretacja, nadinterpretacja a więc tak - jestem po dłuugim, siedmioletnim związku - i był to mój JEDYNY partner wtedy. Po skończeniu związku zauważyłam duże zainteresowanie ze strony mężczyzn, z którymi umawiam się do kina, do pubu czy na obiad - to chyba nie zbrodnia. Bardziej regularnie (lecz nie nazywam tego związkiem) spotykam się z tym jednym, o którym pisałam i TYLKO z nim czasem faktycznie, lecz nie zawsze, ląduję w łóżku - jeśli już tak chcesz to nazywać. Nie uważam więc, bym co chwilę wskakiwała komuś do łóżka.

Gość gość
Samotna tak przebiera, bo co śliwka, to robaczywka. Kobieto, ogarnij się. Jesteś pusta. O małżeństwo nie potrafiłaś zadbać a teraz na siłę szukasz szczęścia ? Pomyśl co straciłaś rozwodem, a nie szukaj guza pośród chętnych na bzykanie. Mało który chce przechodzonego towaru za żonę.

nie byłam nigdy żoną, chamie

Gość gość
Akurat facetow jest wiecej niz kobiet:D i pewnie Autorku przebieraj do woli w mezczynach, tylko najlepszy jest Ciebie wart:D

Gość gość
czlowieku opanuj sie, jaki przechodzony towar??? pewnie sam mialas/es wiecej zwiazkow, ff i innych za soba - zastanow sie nad soba przechodzony smieciu

Gość gość
Stracil rozwodem, to eks Autorki, ona tylko zyskala i brawo, teraz jest wolna i moze przebierac w facetach:D

Gość gość
samotna ale szczesliwa popieram i sama mam mlodszego chlopaka;)

Gość gość
Ale wy jesteście porypane baby.