Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna po rozwodzie

Polecane posty

Gość gość
autorko skad jestes?mam podobnie moze sie jakos zgadamy,ja z woj.lodzkiego

Gość Frikokiko
Niestety nie będzie Ci łatwo , cieżko o kogoś porządnego wolnego i bez zobowiązań w pewnym wieku. Ponadto jako rozwódka jeszcze z przychowkiem nie stanowisz jakiejś super extra partii :o

Gość gość
Oj nie bedzie łatwo, panowie wola panie bez takich doswiadczeń jak rozwod, a wolnych kobiet jest sporo, uwierz mi :-)

Gość gość
A co to za doswiadczenie rozwod, takie jak kazde inne zwiazkowe, chyba, ze ty jestes dziewica/prawiczkiem:D??? Dziewczyna nie ma dzieci, wiec spokojnie moze sobie znalezc super mezczyzne. 30stka juz dokladnie wie czego chce i jest mega sexy dla mezczyzn (pomijam oczwiscie niedojrzale c***y wysteujace kazdym przedziale wiekowym)

Gość Zsazsa
Takie osoby nazywane sa " po przejściach " i to towar z dolnej półki :)

Gość Zsazsa
Obojętnie mężczyzna czy kobieta ... Tak było , jest i będzie :o

Gość gość
Rozwod oznacza, ze dziewczyna być moze nie nadaje sie do zwiazkow na dłuższą mete i faceci wola panny, nie mylić z pannami z odzysku :-)

Gość gość
W życiu nie chciałabym rozwodnika... chyba ze sama byłabym rozwodka.:classic_cool:

Gość gość
haha, ale zascianek, kiedys to moze bylo po przejsciach jak cale zycie ludzie byli w jednym zwiazku:D a teraz to tylko dziewica i prawiczek nie jest "po przejsciach" tj sami jestescie po przejsciach;)

Gość gość
co niektorzy sa jeszcze bardziej po przejsciach jak ******* sie na prawo i lewo, to dopiero zeszmacili sie i sa po mega przejsciach:p

Gość Zsazsa
Teraz dopiero poznasz psychopatow :D

Gość gość
Polaczki sa zabawne :D autorko, wyjedz na UK, Skandynawii, Stanow- gdziekolwiek! tam ludzie sa normalni. tutaj to tylko rozpacz.

Gość gość
pieprzycie towarzysze dziewczynie,ja mam 43 lata mam dzieciaka,jestem sam i nie przeszkadza mi to,ze ktos ma dzieci.wcale nie uwazam ze jestesmy towarem z niskiej polki bo tak gadaja ci co sa nizej nas,nie znacie wartosci ludzi ktorzy maja dzieci a to ze jestesmy sami nie zawsze oznacza nasza wine r

Gość gość
Wina jest po obu stronach, no czasem moze swoje 5 groszy dorzuci teściowa :-p

Gość samotna ale szczęśliwa
rok temu się rozstałam i odtąd mogę przebierać w facetach jak chcę - dosłownie dzień po rozstaniu miałam pierwszą propozycję randki od kolegi znajomego. Ja dopiero wiem, że żyję, rozkwitłam, nabrałam pewności siebie, czuję, że jestem kobietą, że się podobam, mam lepszy nastrój i w ogóle nie tęsknię do stałego związku - odpoczywam psychicznie. A ty jesteś dopiero pół roku po rozwodzie i już narzekasz?

Gość Zsazsa
Rozwódka / rozwodnik = DAMAGED GOODS :D:D:D:p

Gość gość
samotna szczesliwa a jak dzis masz

Gość gość
Zsazsa Rozwódka / rozwodnik = DAMAGED GOODS smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifjezyk.gif A Ty co stara panna? ;-)

W jakim sensie jak dziś mam? no świadomie nie chcę pchać się w jakieś związki - o nie, drugi raz nie popełnię tego błędu, by się wiązać z byle kim - więc jestem wolna. Ale zawsze mam z kim wyjść do kina, na dobre jedzonko itp. Mam poza tym sporo znajomych, z którymi spotykam się w czasie wolnym. I o dziwo - znajomości te rozkwitły po moim rozstaniu z facetem - wcześniej byłam tak przytłoczona związkiem, że nigdzie nie bywałam i z nikim nie utrzymywałam kontaktów.

Gość gość
Rozwódko tylko nie przystawiaj się do zajętych facetów.

po pierwsze: czemu pokutuje pogląd, że jak rozwódka, to będzie czyhała na zajętego misia? po drugie: czy zajęci faceci nie mają mózgów i niedostatecznie kochają swoje żony, że byle rozwódka może ot tak się do nich "przystawić"?

Gość gość
rozwodko no nie gadaj ze masz tylu chetnych wolnych facetow na peczki :-D :-D przyznaj sie ze spotykasz sie z zajetymi :-)

Gość gość
Ja mysle, ze do seksu jest pełno chetnych, ale do poważnego związku to ni ... ;-)

Gość Zsazsa
Szczęśliwie mam dobrego meza :p, buhahahahahaha i w rodzinie żadnej patologii po rozwodach :p

Gość gość
Ja myślę, że do samotnych kobiet po rozwodach lgna sami sfrustrowani panowie, a one maja swoje potrzeby i przeważnie wchodza w takie układziki. Ja na szczescie jestem mężatka, ale gdyby nie daj Boże cos takiego mnie spotkało, jako samotna matka uważałabym na niektorych pannow lubiacych dzieci, bo pedofili jest wiecej niz nam sie wydaje, tak tylko pisze - ku przestrodze .

gościu z 14:30, jeśli to było do mnie - to nie jestem rozwódką akurat, ale po długim związku... i tak - lgną - mam gdzieś czy mi wierzysz czy nie. Nigdzie nie mówiłam, że na pęczki, ale mogłabym wybierać. Owszem, żonaci też się interesują mną - ale żonaty kłamca i zdradzacz nie ma u mnie najmniejszych szans :). Więc nie bójcie się, ja akurat nie lecę na waszych misiów. Obecnie spotykam się z młodszym od siebie i wolnym, ale nie chcę nazywać tego związkiem. Uprzedzając złośliwe komentarze - nie leci na moją kasę czy seks :)

Gość gość
nie leci na moja kase czy seks - łudzisz się ;-)

Gość gość
samotna ale szczesliwa - ty nie jestes samotna jak co chwile masz nowego faceta do łóżka .

Gość gość
Autorko ciesz sie z wolnosci:)! tego kwiatu pol swiata i gratuluje, ze uwolnilas sie od tego psychicznego goscia:) z Jestes na pewno bardzo wartosciowa osoba i znajdziesz super mezczyzne:) nie to co dzisiejsze k***wki;)

Gość gość
niedziewica/nieprawiczek >> damaged goods, po wielu zwiazkach i ff >> big szit:D:D:D